EMBA

Galicia Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EMBA

Galicia Business School

 • Masters, Masters en postdoctoraal
 • Oktober 2018 - December 2019, Santiago de Compostela
 • € 12,450 Zie voorkeursvoorwaarden


Executive MBA: voor professionals die worden opgeroepen om te regisseren

Galicia Business School heeft zijn Executive MBA ontworpen om de carrière te bevorderen van professionals die geroepen zijn om grotere verantwoordelijkheden op zakelijk gebied op zich te nemen. Het is vooral gericht op diegenen die hun capaciteiten en leiderschap op het gebied van techniek en / of management hebben aangetoond en die nu de mogelijkheid vinden om teams te leiden en grotere verantwoordelijkheden op zich te nemen in het beheer van hun organisaties.

Als u een getalenteerde professional bent, die al managementtaken op zich neemt en u als manager vooruit wilt komen in uw progressie door uw leiderschap en uw vaardigheden te laten groeien, is dit uw programma. Je maakt deel uit van een team van professionals die al weten hoe te doen en te managen in hun verantwoordelijkheidsdomeinen en wiens uitdaging het is om te "doen", te leiden en leiding te geven, de verschillende gebieden van het bedrijf te integreren en zich voor te bereiden op nieuwe professionele uitdagingen.


differentiëlen

Ben jij een getalenteerde professional? Neemt u al managementtaken op? Vooruitgang als manager en groei van uw leiderschapscapaciteit.

Het maakt deel uit van een team van professionals en managers met een hoge verantwoordelijkheid, wiens uitdaging het is om te " doen ", leiding te geven en leiding te geven, waarbij de verschillende gebieden van het bedrijf worden geïntegreerd en u wordt voorbereid op nieuwe professionele uitdagingen.

Leren door te doen

Buitentraining, Bedrijfsgame, Bedrijfssimulaties, rollenspel, Masterclasses, Final Master Project en praktische cases. Echte ervaringen voor echte problemen van uw heden en toekomst als een professional en manager. Altijd vergezeld van persoonlijke coaching en begeleiding om maximale prestaties en de definitie van uw eigen persoonlijke ontwikkelingsplan te garanderen.

Wereldwijd en digitaal

Innovatieve MBA gericht op het profiel van de uitvoerende macht vereist door toonaangevende bedrijven. Innovatie, globalisering en de noodzaak om de impact van de digitale dimensie op zich te nemen zijn essentiële elementen om mensen, teams en bedrijven de komende decennia te leiden.

Je tijd is goud

Zich ervan bewust dat uw belangrijkste troef uw tijd is, is het programma zo ontworpen dat u het perfect kunt combineren met uw professionele carrière: indeling van 2 weekenden per maand.

Docenten actief

Onze faculteit bestaat uit professionals en experts die actief zijn in toonaangevende bedrijven in Galicië en Spanje. Ze dragen de realiteit en de behoeften van de arbeidsmarkt over die ze elke dag in de zakelijke omgeving drinken.

Exclusieve netwerken

Een groep professionals zoals jij komt twee weekenden per maand samen in Santiago, met een groot potentieel van toonaangevende bedrijven uit het hele schiereiland ten noordwesten.

Silicon Valley onderdompeling

In dit ervaringsgerichte programma kun je een week lang in contact leven met ondernemers en leidinggevenden van de meest innovatieve bedrijven ter wereld, in hun eigen organisaties en in informele omgevingen om uit de eerste hand hun ervaringen te kennen.

Wedstrijd videogame

Neem het op tegen de rest van je promotie in een videogame waarin je je leidinggevende vaardigheden (besluitvorming, leiderschap, enz.) Test en gebruikmaakt van een innovatieve methodologie die nationaal en internationaal wordt uitgereikt.


ontvangers

In het licht van de toelating tot het programma, zal rekening worden gehouden met het managementpotentieel van de kandidaat en de professionele en managementuitdagingen die hij in de toekomst moet aannemen in zijn organisatie of in zijn toekomstige professionele project.

In Galicia Business School weten we dat een goede Executive MBA drie essentiële ingrediënten bevat: een prestigieus en professioneel onderwijzend personeel, een methodologie gericht op managementtraining en een groep deelnemers met een hoog potentieel. Daarom besteden we extra aandacht aan de selectie van de deelnemers en de homogeniteit van de groep.


Modules en chronologie

De master vereist een toewijding van 500 uur (560 als u kiest voor de internationale extensie) en loopt tussen de maanden oktober 2018 en december 2019. Zich bewust van het "deeltijdse" format van een programma van deze kenmerken en hoge niveau van bezetting van de deelnemers in hun dagelijkse werk, gaan we ervan uit dat de face-to-face lessen de essentiële, intense en volledig geëxploiteerde moeten zijn, dus het programma wordt ontwikkeld in twee weekends per maand (vrijdagmiddag en zaterdag om de ochtend).

modules

 • Vaardigheden en managementvaardigheden
 • Zakelijke omgeving
 • Management en economisch-financieel management
 • Marketing en commercieel management
 • People Management
 • Operations and Technology Department
 • Strategie, bedrijfsontwikkeling en concurrentievermogen
 • Master's Thesis Project
 • Silicon Valley Immersion (optioneel)


Onderwijzend personeel

In de Galicia Business School alle leden van de faculteit actieve professionals in het bedrijf en ze zijn allemaal erkende leraren in de professionele wereld, zowel lokaal als nationaal.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op September 8, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
15 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
12,450 EUR
Zie voorkeursvoorwaarden
Locations
Spanje - Santiago de Compostella, Galiciƫ
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 31, 2019
Dates
Oct. 2019
Spanje - Santiago de Compostella, Galiciƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 31, 2019