12 EMBA Opleidingen in Spanje for 2024

EMBA Opleidingen in Spanje for 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    14 maanden

    Op de campus

    Spaans

    In elke fase van het programma zetten we de meest geschikte methodiek in om 'leren door te doen' te stimuleren. Alles wat er in het klaslokaal en daarbuiten gebeurt, is ontworpen om een directe impact te hebben op uw dagelijkse leven. Het scala aan verschillende methodologieën weerspiegelt wat bedrijven van professionals vragen in termen van vaardigheden zoals het vermogen om te reflecteren, het vermogen om te handelen in het licht van veranderingen, de veelzijdigheid van het werken in multidisciplinaire teams en het vermogen om de uitdagingen van een wereldwijde omgeving.

    • Barcelona, Spanje
    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    20 maanden

    Op de campus

    Engels, Spaans

    Esade's Executive MBA is een parttime programma van 20 maanden dat is gericht op het opleiden van senior executives, waardoor ze werk kunnen combineren met het allerbeste in managementonderwijs. Het programma is ontworpen om u te helpen een wereldleider te worden die in staat is om veranderingen binnen bedrijven te inspireren en te stimuleren, met vertrouwen leiding te geven in onzekere omgevingen en een nieuw perspectief te bieden op uitdagingen waarmee bedrijven en hun managementteams worden geconfronteerd.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Spaans

    EAE Executive MBA is onze parttime MBA, gemaakt om uw professionele ontwikkeling een boost te geven, hetzij binnen een bestaand bedrijf, hetzij om uw eigen bedrijf op te bouwen. De EMBA is bedoeld voor leidinggevenden en ondernemers met meer dan zes jaar ervaring, ambitie en een geest van innovatie. Het Executive MBA-programma gedraagt zich als een ecosysteem dat de ontwikkeling van analytische en leiderschapsvaardigheden verbetert met bijgewerkte en praktische technieken, terwijl het je de flexibiliteit biedt die je nodig hebt in je dagelijkse leven.

    • Madrid, Spanje
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Spaans

    De Executive Master Business Administration in Madrid wordt gegeven op de ESIC Business & Marketing School campus. Onze campus in Madrid is in 2021 geopend en beschikt over 40 klaslokalen, een auditorium voor 300 personen, 16 werkkamers, 5 ontmoetingspunten, een fitnessruimte, een mindfulnessruimte, een cafetaria en nog veel meer.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    18 maanden

    Op de campus

    Spaans

    De Executive MBA aan de UPF Barcelona School of Management is het managementontwikkelingsprogramma waarmee u uw professionele carrière een definitieve impuls kunt geven en u voorbereidt op het leiden van bedrijven met een globale en innovatieve visie. De Executive MBA is een officiële masteropleiding, geaccrediteerd door AMBA en ondersteund door de strengheid en uitmuntendheid van Pompeu Fabra University.

    • Online

    Full time

    10 maanden

    Afstand leren

    Engels, Spaans

    Mis de kans niet om een stap vooruit te zetten in je professionele carrière binnen de sportsector. Specialiseer je in sportmanagement en leer van de allerbeste - Real Madrid CF - een wereldleider op het gebied van innovatie en sportmanagement.

    • Spain Online, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Blended, Afstand leren

    Spaans

    De Executive MBA biedt de deelnemer een echt contact met innovatie en een benadering van de meest actuele trends in management.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Executive MBA (EMBA) van OBS Business School heeft invloed op de strategische, internationale en innovatieve visie van Business Management, terwijl elke persoon die verantwoordelijk is voor een bedrijfsorganisatie, of een gebied daarvan, een holistische visie moet hebben op het bedrijf, begrijpen dat elke strategische beslissing moet worden afgestemd op de strategie van het bedrijf en op een innovatieve manier moet worden gedaan. De Master in bedrijfsbeheer is gericht op het ontwikkelen van de nodige vaardigheden om een zakelijk project te leiden, verantwoordelijkheid te nemen voor een deel van het bedrijf of uw eigen bedrijf te starten.

    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    15 maanden

    Blended

    Engels

    Brown University en IE Business School zijn een unieke alliantie aangegaan om een wereldwijd gerangschikte en drievoudig gecertificeerde Executive MBA aan te bieden. Samen leiden we reflectieve leiders, veranderaars en ondernemers op die geven om de menselijke en maatschappelijke implicaties van zakendoen. Gedurende 15 maanden werk je samen met een internationaal cohort van collega's en neem je deel aan een rigoureuze academische reis met een gerenommeerde faculteit. Het unieke curriculum bevat online en persoonlijke lessen en bevat een humanistische benadering om te begrijpen hoe zaken te doen. Beginnend met onderwerpen als financiën en ondernemerschap, zal het programma vervolgens gebieden verkennen die gericht zijn op maatschappelijke effecten, zoals globalisering, duurzaamheid, diversiteit en rechtvaardigheid, en de impact van geschiedenis op onze moderne wereld.

    • Madrid, Spanje
    • Online

    Deeltijd

    20 maanden

    Blended, Afstand leren

    Engels

    De Executive MBA aan de IE Business School stelt je in staat om je leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en je zakelijke inzichten aan te scherpen terwijl je je voorbereidt op het aanpakken van de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Naast een internationale groep van gelijkgestemde collega's en deskundige professoren, krijgt u geavanceerde, geglobaliseerde inzichten om succes op lange termijn te stimuleren in het huidige competitieve zakelijke landschap. U leert van vooraanstaande academici en past onmiddellijk onschatbare inzichten toe in uw dagelijkse werk. Je hebt al laten zien dat je een ervaren marktleider bent. Dit is het moment om die vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met de Executive MBA.

    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    14 maanden

    Op de campus

    Engels

    De MBAi Executive (MBAiE) is het resultaat van de combinatie van La Salle's lange ervaring als business school in de VS (eigen universiteiten

    • Barcelona, Spanje
    • Madrid, Spanje
    • + 2 more

    Deeltijd

    16 maanden

    Op de campus

    Een geweldig programma. Twee verschillende formaten. Degene die je kiest hangt af van u! IESE's Global Executive MBA programma is ontworpen om anders te zijn.