Afstandsonderwijs Executive MBA Programma in Sportmanagement

Beste Afstandsonderwijs Executive MBA Opleidingen in Sportmanagement 2018/2019

Sportmanagement

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

MBA in Sport Management is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun carrière in de wereld van de sport op te bouwen en te versterken. Omdat de vraag naar beheer in de sport toeneemt, deze master leidt studenten met holistische kennis en vaardigheden over hoe je een succesvolle manager en executive in de sector sport geworden. Dit programma richt zich op onderwerpen zoals verkoop en marketing, financiën en risicobeheer, en facility planning gespecialiseerd in de sport-industrie.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Afstandsonderwijs Executive MBA Programma in Sportmanagement

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Programs in MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}

Search for similar programs here