MBASTUDIES

2 EMBA Programma's in Technologiemanagement 2020

Als je al in dienst bent maar nog steeds geïnteresseerd bent in het bevorderen van je opleiding, is een EMBA misschien de juiste graad voor jou. Net als bij een Master of Business Administration, is een EMBA gericht op mensen die al werkervaring en achtergrondkennis hebben van zaken.

Wat is een EMBA in Technology Management? Dit type diploma richt zich meestal op de relatie tussen technologie en bedrijf. Met het steeds toenemende gebruik van technologie in de moderne bedrijfswereld, kunnen er veel concepten zijn om te leren. Deze kunnen zowel studies van algemene bedrijfsideeën omvatten, zoals de theorie van vraag en aanbod, en meer specifieke concepten, zoals hoe de kosten van technologie in de productie om te zetten in een bedrijfsplan.

Als u begrijpt hoe technologie kan worden gebruikt, kunt u dit zowel in uw privé-leven als op het werk gebruiken. Het behalen van je diploma in technologiebeheer kan je ook helpen om nuttige organisatievaardigheden op te doen en te beseffen hoe je middelen efficiënt kunt beheren.

Waar je je lessen volgt en of ze online of op een fysieke universiteit worden voltooid, kan zowel de uiteindelijke kosten van het behalen van een EMBA beïnvloeden. Sommige scholen kunnen beter aan uw behoeften voldoen dan andere.

Het hebben van een EMBA in Technology Management kan je helpen je te kwalificeren voor verschillende hoge posities in een bedrijf of bedrijf. Dit zijn voornamelijk managementfuncties en kunnen beroepen omvatten zoals chief technology officer en manager informatiesystemen. Als u al voor een bedrijf werkt, kan het hebben van dit soort diploma u helpen om naar een hoger niveau te stijgen dan u momenteel bezet, en als u op dit moment niet in dienst bent, kan het u een voordeel geven om u te laten inhuren.

Het vinden van de juiste school hoeft niet moeilijk te zijn. Zoek naar opties voor zowel online lessen als traditionele inschrijvingen om te vinden wat het beste voor u is. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Technologiemanagement Filter

Executive Master in de informatie- en communicatietechnologie beheer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Online

Dit Executive Master (EMBA) in de Informatie en Communicatie Technologie beheer opleiding is ideaal voor studenten die direct na de middelbare school in hetzelfde gebied of so ...

Lees meer

Executive mba in ict of utility management

IIMT University of Fribourg
EMBA
feb 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Executive MBA biedt deelnemers de analytische, functionele en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor succes in een steeds complexere en mondiale ICT

Lees meer