$close

Filters

Resultaten weergeven

Executive MBA Programma's in Technologie 2022

Werken als een technologie executive kan veeleisend zijn. Het verdienen van een hogere graad kan u helpen uw plaats cement als een leider in de technologie-afdeling van uw bedrijf. Het houden van uw baan, terwijl het verdienen van je diploma is het vaak mogelijk met een EMBA in Technology. Wat is een EMBA in Technology? EMBA programma's richten zich op professionals die leidinggevende positi… Meer informatie

Werken als een technologie executive kan veeleisend zijn. Het verdienen van een hogere graad kan u helpen uw plaats cement als een leider in de technologie-afdeling van uw bedrijf. Het houden van uw baan, terwijl het verdienen van je diploma is het vaak mogelijk met een EMBA in Technology.

Wat is een EMBA in Technology? EMBA programma's richten zich op professionals die leidinggevende posities binnen hun bedrijven hebben bereikt. Deze bijzondere programma onderzoekt technologie en management door te focussen op product design en de ontwikkeling en het beheer van informatiesystemen. Core business classes kan ook nodig zijn, zoals de boekhouding voor managers, marketing management, project management en nog veel meer. Elk van de klassen heeft meestal een spin dat elk onderwerp is van toepassing op uw rol als uitvoerend leider in uw bedrijf. Programma's kunnen duren 1-2 jaar.

Terwijl sommige van deze cursussen kan lijken intensief, het grootste voordeel voor een EMBA programma is dat je meestal kunt bijwonen lessen terwijl u werkt full-time.Veel cursussen kunnen ook online beschikbaar, waardoor ze uitermate geschikt maakt voor mensen die behoefte hebben aan afstandsonderwijs opties zijn.

De kosten van het verdienen van een technologie EMBA is afhankelijk van de instelling die het programma en hoe lang het programma duurt. Als u nodig zal zijn om te reizen voor een deel van je studie, dat de kosten waarschijnlijk in aanvulling op uw collegegeld. Je programma om uit te vinden van alle van de kosten van grondig onderzoek.

Afgestudeerden met een EMBA in de technologie in staat zijn om de stap naar een hogere leidinggevende functies in hun organisaties. Zij kunnen zich gekwalificeerd om IT-managers, nieuw project managers, of managers geworden in productontwerp en -ontwikkeling. Accounting, human resources en marketing ook mogelijk zijn gebieden van het management werkgelegenheid voor dergelijke afgestudeerden.

Om te solliciteren, kunnen aankomende studenten meestal invullen van een aanvraag online.Aan bepaalde voorwaarden kan moet worden voldaan, zoals vijf jaar werkervaring, samen met brieven van aanbeveling en een interview. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Swiss School of Business and Management
Genève, Zwitserland +1 Meer

Deze MBA richt zich op 3 sleutelgebieden die te maken hebben met uitvoerende aspecten: toonaangevende disruptieve innovatie, uitvoerend leiderschap, technologie en mensen. Ons ... +

Deze MBA richt zich op 3 sleutelgebieden die te maken hebben met uitvoerende aspecten: toonaangevende disruptieve innovatie, uitvoerend leiderschap, technologie en mensen. Ons Executive MBA (EMBA) -programma is bedoeld om ervaren werkende leidinggevenden, managers, ondernemers en andere bedrijfsleiders op te leiden en hen te voorzien van de nieuwste kennis op het gebied van uitvoerend leiderschap. U zult genieten van een eersteklas training in bedrijfsbeheer. -
EMBA
Voltijds
12 - 16 maanden
Engels
sep 2022
Campus