$close

Filters

Resultaten weergeven

Thailand, afgezien van de schoonheid en cultuur, is populair voor buitenlandse investeringen, nieuwe bedrijven, lage kosten, en wordt een regionale hub. Dit maakt het een aantrekkelijke bestemming voor internationale studenten en internationale professionele zakenmensen. EMBA Thailand programma's zijn gestructureerd, zodat de huidige zakelijke professionals die hun carrière vooruit kunnen h… Meer informatie

Thailand, afgezien van de schoonheid en cultuur, is populair voor buitenlandse investeringen, nieuwe bedrijven, lage kosten, en wordt een regionale hub. Dit maakt het een aantrekkelijke bestemming voor internationale studenten en internationale professionele zakenmensen.


EMBA Thailand programma's zijn gestructureerd, zodat de huidige zakelijke professionals die hun carrière vooruit kunnen hun diploma na te streven zonder verstoring van hun werkschema's. EMBA Thailand programma's zijn ontworpen om studenten voor het hoger management en uitvoerende leidinggevende posities voor te bereiden. Studenten van de EMBA Thailand zal zich richten op onderwerpen als wereldwijd bedrijf voor management, communicatie, financiële verslaggeving, marketing management, investment management, geschillenbeslechting en zakelijke recht en ethiek. Studenten van de EMBA Thailand krijgen de kans om te leren van elkaar als elke leerling brengt hun professionele ervaringen aan de leeromgeving.


Als dit klinkt voor u van belang, neem dan een kijkje door de EMBA Thailand onderstaande opties en neem de volgende stap in uw carrière!

Lees Minder
Lees meer over studeren in Thailand
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Chulalongkorn University Sasin Graduate Institute of Business Administration
Pathum Wan District, Thailand

Het vlaggenschip Executive MBA-programma van Sasin heeft de levens van meer dan 2000 ervaren managers en bedrijfsleiders al veranderd.

Het vlaggenschip Executive MBA-programma van Sasin heeft de levens van meer dan 2000 ervaren managers en bedrijfsleiders al veranderd. -
EMBA
Engels