EMBA Programma in Thailand

Top Bedrijfskunde Studies in Thailand 2019

MBA

Thailand, afgezien van de schoonheid en cultuur, is populair voor buitenlandse investeringen, nieuwe bedrijven, lage kosten, en wordt een regionale hub. Dit maakt het een aantrekkelijke bestemming voor internationale studenten en internationale professionele zakenmensen.


EMBA Thailand programma's zijn gestructureerd, zodat de huidige zakelijke professionals die hun carrière vooruit kunnen hun diploma na te streven zonder verstoring van hun werkschema's. EMBA Thailand programma's zijn ontworpen om studenten voor het hoger management en uitvoerende leidinggevende posities voor te bereiden. Studenten van de EMBA Thailand zal zich richten op onderwerpen als wereldwijd bedrijf voor management, communicatie, financiële verslaggeving, marketing management, investment management, geschillenbeslechting en zakelijke recht en ethiek. Studenten van de EMBA Thailand krijgen de kans om te leren van elkaar als elke leerling brengt hun professionele ervaringen aan de leeromgeving.


Als dit klinkt voor u van belang, neem dan een kijkje door de EMBA Thailand onderstaande opties en neem de volgende stap in uw carrière!

Lees meer

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Deeltijd 20 maanden September 2019 Thailand Bangkok

De Ross School of Business is wereldwijd erkend als leider in MBA en Executive Education. De EMBA brengt deze tradities van uitmuntendheid samen om een ​​ontwikkelingservaring te bieden die uniek is in zijn combinatie van leiderschap en analytiek. [+]

Waarom een ​​Executive MBA uit Michigan?

De Ross School of Business is wereldwijd erkend als leider in MBA en Executive Education. De EMBA brengt deze tradities van uitmuntendheid samen om een ​​ontwikkelingservaring te bieden die uniek is in zijn combinatie van leiderschap en analytiek.

Het zeer toegepaste curriculum van het programma is gebouwd rond een unieke mix van analytische grondslagen, op oplossingsgebaseerde cursussen en leermogelijkheden voor actie:

* De intense focus op leiderschap is aangepast aan de behoeften van gevestigde leidinggevenden.

* Het resultaatgerichte curriculum geeft de deelnemers onmiddellijk toepasselijke tools en fundamenten voor de lange termijn.... [-]


Sasin executive mba

Sasin Graduate Institute of Business Administration
Campus Deeltijd 2 jaar May 2019 Thailand Bangkok Pa Tong +1 more

De EMBA programma bedient mid-career executives voorbereiding voor het volgende niveau, evenals senior executives die hun vaardigheden willen en leiderschap doeltreffendheid te vergroten. [+]

De EMBA programma bedient mid-career executives voorbereiding voor het volgende niveau, evenals senior executives die hun vaardigheden willen en leiderschap doeltreffendheid te vergroten. Deze 2 jaar Executive MBA-programma is speciaal ontworpen voor veelbelovende managers met aanzienlijke management ervaring. Het programma biedt de nieuwste wereldwijde management tools en concepten, waardoor de EMBA deelnemers aan de leidinggevende competenties essentieel voor bedrijven en andere organisaties werken te ontwikkelen, op nationaal, regionaal en internationaal niveau. Het programma wordt geleverd in het Engels, in Bangkok, Thailand - het hart van Zuidoost-Azië.

Met ingang van 2012 zal de EMBA worden onderwezen op vrijdagavond en zaterdag de hele dag. Vrijdag overnachting zal beschikbaar zijn op Sasa Huis voor deelnemers aan het programma, tegen een korting van 50%.... [-]