MBASTUDIES.NL

Top Deeltijd EMBA Programma's in de Verenigde Bangkok Alleen in het Nederlands Thailand 2019/2020

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Bangkok is een van de beste plekken om je studie te doen in Thailand. Bankok heeft een leuke sfeer voor het doen van uw persoonlijke studies niet te vergeten de uitstekende universiteiten zoals Kasetsart University dat het hosts.

Deeltijd EMBA in de Verenigde Bangkok in Thailand

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Deeltijd 20 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Ann Arbor India Bangalore Verenigde Arabische Emiraten Dubai Thailand Bangkok +6 more

De Ross School of Business is wereldwijd erkend als leider in MBA en Executive Education. De EMBA brengt deze tradities van uitmuntendheid samen om een ​​ontwikkelingservaring te bieden die uniek is in zijn combinatie van leiderschap en analytiek.

Sasin executive mba

Sasin Graduate Institute of Business Administration
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Thailand Bangkok Pa Tong +1 more

De EMBA programma bedient mid-career executives voorbereiding voor het volgende niveau, evenals senior executives die hun vaardigheden willen en leiderschap doeltreffendheid te vergroten.