MBASTUDIES

EMBA's in Thailand 2021

Thailand, afgezien van de schoonheid en cultuur, is populair voor buitenlandse investeringen, nieuwe bedrijven, lage kosten, en wordt een regionale hub. Dit maakt het een aantrekkelijke bestemming voor internationale studenten en internationale professionele zakenmensen.


EMBA Thailand programma's zijn gestructureerd, zodat de huidige zakelijke professionals die hun carrière vooruit kunnen hun diploma na te streven zonder verstoring van hun werkschema's. EMBA Thailand programma's zijn ontworpen om studenten voor het hoger management en uitvoerende leidinggevende posities voor te bereiden. Studenten van de EMBA Thailand zal zich richten op onderwerpen als wereldwijd bedrijf voor management, communicatie, financiële verslaggeving, marketing management, investment management, geschillenbeslechting en zakelijke recht en ethiek. Studenten van de EMBA Thailand krijgen de kans om te leren van elkaar als elke leerling brengt hun professionele ervaringen aan de leeromgeving.


Als dit klinkt voor u van belang, neem dan een kijkje door de EMBA Thailand onderstaande opties en neem de volgende stap in uw carrière!

gevonden resultaten Filter

Sasin executive mba

Sasin Graduate Institute of Business Administration
EMBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De EMBA programma bedient mid-career executives voorbereiding voor het volgende niveau, evenals senior executives die hun vaardigheden willen en leiderschap doeltreffendheid t ...

Lees meer

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
EMBA
<
Deeltijd
<
20 maanden
Engels
Campus

De Ross School of Business is wereldwijd erkend als leider in MBA en Executive Education. De EMBA brengt deze tradities van uitmuntendheid samen om een ​​ontwikkelingservaring ...

Lees meer