$close

Filters

Resultaten weergeven

EMBA Opleidingen in de Verenigde Istanbul in Turkije 2022

Istanbul is een eerste keuze voor veel mensen op zoek naar een EMBA programma. Istanbul heeft een snel groeiende opkomende markt, waar zowel de Europese en Aziatische invloeden heersen en uniek toegediend in cursussen. Dit is een gebied voor zakelijke innovatie en creativiteit met meerdere mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling in Europese, Aziatische en opkomende markten. Een EMBA in Istanbul b… Meer informatie

Istanbul is een eerste keuze voor veel mensen op zoek naar een EMBA programma. Istanbul heeft een snel groeiende opkomende markt, waar zowel de Europese en Aziatische invloeden heersen en uniek toegediend in cursussen. Dit is een gebied voor zakelijke innovatie en creativiteit met meerdere mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling in Europese, Aziatische en opkomende markten. Een EMBA in Istanbul bevat de unieke en interactieve leermethoden met specialisaties op het werken professionals op zoek naar uitvoerende leiderschap en het hogere management posities.

EMBA programma's kunt ervaren professionals de mogelijkheid om hun carrière verder te ontwikkelen met het programma een professionele masteropleiding. Een scala aan vaardigheden worden verkregen omdat professionele ervaring wordt gecombineerd met cursussen, die de mogelijkheid voor toepassing van de academische concepten. Net als andere EMBA programma's, een EMBA in Istanbul omvat de totale professionele ervaring van de deelnemers.Een team benadering wordt gebruikt, waardoor het delen van meerdere perspectieven. EMBA in Istanbul programma's vertonen een geavanceerd niveau van kennis over de hedendaagse management onderwerpen. EMBA in Istanbul programma's impliceren ook een goed begrip van strategisch denken en plannen en de kennis om effectief leiderschap en management vaardigheden op te bouwen.

U kunt meer informatie over een EMBA in Istanbul door te bladeren door de programma's hieronder. Neem de volgende stap in de richting van je doelen vandaag nog!

Lees Minder
Lees meer over studeren in Turkije
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
41 North Business School
Istanbul, Turkije

Grenoble Ecole de Managment (GEM), biedt een parttime Executive MBA aan in Istanbul, Turkije, in samenwerking met 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Managment (GEM), biedt een parttime Executive MBA aan in Istanbul, Turkije, in samenwerking met 41 North Business School . -
EMBA
Deeltijd
19 - 24 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online