MBASTUDIES

EMBA Opleidingen in Turkije 2021

Turkije is uniek gelegen deels in Azië en sommige landen in Europa, mits het een rijke en geïntegreerde cultuur. Historisch gezien is Turkije is het centrum van de handel, maar ook als zijde en specerijen routes, en nu is uitgegroeid tot een belangrijke economische en financiële locatie voor zowel Azië en Europa.


EMBA Turkije biedt een interactieve leeromgeving waar de studenten hun professionele ervaring en kennis brengen aan de tafel. Leerlingen die deelnemen aan EMBA Turkije zijn meestal managers, professionals en ondernemers. Studenten van de EMBA Turkije programma's zal een mondiaal perspectief, onderzoeken de globalisering en de wereld economie, handel, strategie, evenals de core-business fundamentals, zoals financiën, marketing, IT, human resources en boekhouding. EMBA Turkije benadrukt ook het bouwen management en leiderschap vaardigheden.


Overweeg een EMBA Turkije om u te helpen vooruit uw carrière. Neem een ​​kijkje via de onderstaande opties om het programma voor u te vinden!

gevonden resultaten Filter

Executive MBA Grenoble Ecole de Management Frankrijk, Istanbul-Cohort Programma in samenwerking met

41 North Business School
EMBA
<
Deeltijd
<
19&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Grenoble Ecole de Managment (GEM), biedt een parttime Executive MBA aan in Istanbul, Turkije, in samenwerking met 41 North Business School .

Lees meer

Executive Master in Business Administration

Izmir University of Economics
EMBA
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De huidige `s zakelijke omgeving ondergaat voortdurend een verandering en wordt ingewikkelder als de technologische ontwikkelingen te versnellen; producten en diensten variëre ...

Lees meer