MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd Executive MBA Opleidingen in de Verenigde San Francisco de Verenigde Staten 2019

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiën, marketing en andere relevante onderwerpen.

Als u wilt dat de corporate ladder te beklimmen en krijgen een leidinggevende functie, een MBA is voor u. Dit programma geeft je de kennis en vaardigheden om de veelzijdigheid te krijgen, in termen van begrip, van een scala aan functionele, zakelijke gebieden. Plus de mogelijkheid om instrumenten en analyse te gebruiken, om bij te dragen tot de strategische planning en besluitvorming.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Francisco is de grootste financiële en culturele centrum van Californië. Samen met andere hedendaagse onderwerp van de instelling voor hoger onderwijs in de stad is bekend om graden in de gezondheids-en biomedische wetenschappen.

Deeltijd Executive MBA Programma in de Verenigde San Francisco in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

EMBA

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Campus Voltijd Deeltijd 18 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Moraga San Francisco +2 more

Het Executive MBA-model combineert de complexe en toegepaste natuur van de professionele praktijk met de analytische en conceptuele strengheid van het opleidingsniveau van het afgestudeerde niveau.

Executive MBA

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 18 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Moraga San Francisco +1 more

Het Executive MBA-model combineert de complexe en toegepaste natuur van de professionele praktijk met de analytische en conceptuele strengheid van het opleidingsniveau van het afgestudeerde niveau.

Global Executive MBA (gemba)

University of Washington Foster School of Business
Campus Deeltijd 18 maanden September 2019 Zuid-Korea Seoel Verenigde Staten Seattle San Francisco +3 more

Door middel van een partnerschap tussen de UW en Yonsei School of Business biedt GEMBA ervaren managers een voortreffelijk MBA-opleiding en essentiële internationale blootstelling.

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
Campus Deeltijd 21 maanden September 2019 Verenigde Staten Seattle Zuid-Korea Seoel San Francisco +3 more

Vermijd jezelf in een stimulerende, interactieve leerervaring waar je ideeën uitruilt met 40-50 ervaren collega's in de Michael G. Foster School of Business aan het MBA-programma van de Universiteit van Washington.

Executive MBA

Hult International Business School
Campus Deeltijd 18 - 24 jaren Augustus 2019 Verenigd Koninkrijk Londen China Shanghai Verenigde Arabische Emiraten Dubai Verenigde Staten San Francisco New York City Cambridge Boston +9 more

Hult's Global Executive MBA biedt de meest wereldwijde, praktische en flexibele zakelijke onderwijs beschikbaar. Bouw een programma rond uw eigen schema en upgrade je vaardigheden om de instincten van een ondernemer te laten groeien, een visie die grenzen overstijgt, en een verlangen om de status-quo.