MBASTUDIES.NL

36 Beste Deeltijd Bedrijfskunde Studies in de Verenigde Staten

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

MBA is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun academische vaardigheden verder en toepassen op actuele real-life business situaties. Het helpt studenten om te reflecteren en te herpositioneren zich in termen van het kiezen van hun toekomstige loopbaan. Studenten een breed inzicht in de belangrijkste functies van een scala aan zakelijke gebieden en gebruiken deze vaardigheden bij te dragen aan de strategische richting van een bedrijf.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd EMBA Programma in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 19 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Lafayette

Het EMBA-programma van Purdue biedt al meer dan 30 jaar educatieve oplossingen voor professionele professionals. Het programma biedt de beste Krannert-faculteit en sprekers die bekend staan ​​om hun expertise. Het wordt consequent gerangschikt onder de topprogramma's ter wereld.

Sonoma MBA-programma's

California State University Sonoma
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren November 2019 Verenigde Staten Rohnert Park +2 more

De School of Business and Economics aan de California State University, Sonoma (Sonoma State University) biedt vier AACSB-geaccrediteerde MBA-programma-opties, waaronder de Sonoma Executive MBA, Sonoma Executive MBA in Wine Business, Sonoma MBA en Sonoma MBA in Wine Business. De Sonoma MBA's worden geleverd volgens een flexibel schema dat is ontworpen voor werkende professionals. Onze programma's hebben een 50-50 man-vrouwverhouding. Studenten vertegenwoordigen verschillende industrieën, waaronder boekhouding, energie, overheid, transport, alcoholische dranken, consumentenverpakkingen, retail consulting, financiële diensten, non-profit, technologie, entertainment en gezondheidszorg, onder andere sectoren. Return on education: • In 2017 en 2018 afgestudeerden van onze Sonoma Executive MBA-programma's rapporteerden een gemiddelde salarisverhoging van 25%. • 45% van de 2018 afgestudeerden van onze Sonoma MBA-programma's meldden dat ze een promotie ontvingen tijdens het bijwonen van de programma's. Meer informatie: http://web.sonoma.edu/mba

De Executive MBA

Smartly
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Washington

De Executive MBA combineert ons bekroonde MBA-curriculum met extra cursussen die zijn ontwikkeld voor professionals uit het midden van de carrière en ondernemers. Met meer groepsprojecten en exclusieve toegang tot wereldwijde netwerkevenementen, verbindt de EMBA het leren met alumni en carrièremogelijkheden.

Online Executive MBA (EMBA)

Howard University
Online Deeltijd 18 maanden September 2020 Verenigde Staten Washington

Howard University Online Online Executive MBA (EMBA) is een gedistingeerde graad van een nationaal erkende businessschool, gericht op het onderzoeken van echte zakelijke oplossingen.

Executive MBA

Goizueta Business School
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 16 - 20 maanden September 2020 Verenigde Staten Atlanta

Emory's modulaire MBA voor leidinggevenden is een wereldwijd erkende hybride MBA met een innovatief, bedrijfsvriendelijk schema, ontworpen voor senior executives en ervaren professionals. Word lid van onze modulaire MBA voor leidinggevenden en ontdek nieuwe manieren om de bedrijfsprestaties en je carrière te verbeteren.

Executive MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Campus Deeltijd 21 maanden Januari 2020 Verenigde Staten Tampa

Het AACSB-geaccrediteerde Executive MBA-programma is ontworpen voor ervaren professionals die op zoek zijn naar een collaboratieve en interdisciplinaire aanpak om de kunst van leiderschap in de nieuwe economie te beheersen.

Executive MBA

Hult International Business School
Campus Deeltijd 18 - 24 jaren Augustus 2020 Verenigd Koninkrijk Londen China Sjanghai Verenigde Arabische Emiraten Dubai Verenigde Staten San Francisco New York Cambridge +8 more

Hult's Global Executive MBA biedt de meest wereldwijde, praktische en flexibele zakelijke onderwijs beschikbaar. Bouw een programma rond uw eigen schema en upgrade je vaardigheden om de instincten van een ondernemer te laten groeien, een visie die grenzen overstijgt, en een verlangen om de status-quo.

International Executive Master in Business Administration

Mantissa College
Campus Voltijd Deeltijd 13 - 15 maanden Januari 2020 Maleisië Kuala Lumpur Verenigde Staten Fullerton +3 more

Internationale Executive Master of Business Administration (IEMBA) in samenwerking met Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrijk. Onze samenwerking met de Paris Graduate School of Management, Frankrijk (PGSM) geeft u een extra voordeel van kwalificatie van een van de top 35ste gerangschikte universiteiten in Frankrijk.

Executive MBA (EMBA)

Tulane A B Freeman School of Business
Campus Deeltijd 17 maanden Januari 2020 Verenigde Staten New Orleans

Het Tulane Executive MBA (EMBA) programma brengt managers en professionals samen met zeven of meer jaar professionele werkervaring. Dit alternatieve weekend MBA-programma voor leidinggevenden biedt de geavanceerde zakelijke kennis en managementvaardigheden die nodig zijn om hogere uitdagingen aan te gaan, carrièremogelijkheden te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren.

Executive MBA

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
Campus Voltijd Deeltijd 21 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Cleveland +1 more

De Executive MBA-programma Weatherhead (EMBA) is gebaseerd op een opvallende, voortdurend vernieuwd afgestudeerde curriculum dat ervaren kandidaten naar een nieuw niveau als zakelijke professionals en leiders neemt.

EMBA in Executive Management and Entrepreneurship

California Institute of Advanced Management
Campus Online Voltijd Deeltijd 11 - 22 maanden September 2020 Verenigde Staten El Monte +2 more

CIAM 's Uitvoerend Management

Executive MBA Metro NY

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Campus Deeltijd 22 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Ithaca

Een MBA van de Ivy League voor werkende professionals - verfijn je vaardigheden en cultiveer je leiderschapspotentieel.

Executive MBA Bedrijfskunde

Rochester Institute of Technology (RIT)
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 15 maanden Augustus 2020 Verenigde Staten Rochester

De Executive MBA is een uitdagend programma dat is ontworpen om de loopbaan van ervaren, goed presterende professionals met zes of meer jaar bedrijfservaring te versnellen. Het is ideaal voor creatieve, innovatieve individuen met gevestigde carrières die op zoek zijn naar beproefde en effectieve methoden en strategieën om hen verder te brengen op de carrièreladder of over te stappen naar een nieuw veld. Studenten beheersen uitvoerende vaardigheden zoals strategisch en multifunctioneel denken, gebruiken gegevens om besluitvorming, klantconsultancy en leiderschap te stimuleren. Ze leren van deskundige en professionele instructeurs en van de gemotiveerde en diverse peergroup die is ingeschreven voor het programma. Het curriculum stimuleert analytisch denken en probleemoplossing en legt een sterke nadruk op samenwerking en groepsinteractie.

Uitvoerend mba programma

Marriott School of Management, Brigham Young University
Campus Deeltijd 23 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Provo

Het Executive MBA programma van de Marriott School of Management zal de meest uitdagende twee jaar van je leven zijn.

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
Campus Deeltijd 21 maanden September 2020 Verenigde Staten Seattle Zuid-Korea Seoul San Francisco +3 more

Vermijd jezelf in een stimulerende, interactieve leerervaring waar je ideeën uitruilt met 40-50 ervaren collega's in de Michael G. Foster School of Business aan het MBA-programma van de Universiteit van Washington.