MBASTUDIES

EMBA Programma's in de Verenigde Fort Myers in de Verenigde Staten 2021

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Fort Myers, Florida fungeert als een belangrijk commercieel centrum in de grote staatsbedrijven te danken aan zijn ontwikkelde infrastructuur die een internationale luchthaven omvat. De stad heeft vier grote middelbare scholen naast de verscheidenheid van de openbare scholen hier gevonden. De drie belangrijkste universiteiten en twee hogescholen vond hier bieden een breed scala van programma's in verschillende beroepen.

Bedrijfskunde Studies in de Verenigde Fort Myers in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business
EMBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het programma biedt geavanceerde management tools in een uitdagende en interactieve leeromgeving die ondersteunt tot het behalen van management- en leidinggevende excellence d ...

Lees meer