MBASTUDIES

Bedrijfskunde Studies in de Verenigde Chicago in de Verenigde Staten 2021

Chicago is een stad die steeds essentieel voor de wereldwijde zakelijke wereld. Verdienen een Chicago EMBA zorgt voor een hoge kwaliteit van het onderwijs in een boeiende internationale stad.

Chicago EMBA programma's geven de huidige ervaren zakelijke professionals de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om tot uitvoerende leiders. Studenten komen vaak uit zakelijke achtergrond in management, financiën, marketing, consulting, operations, en informatietechnologie. Cursussen in Chicago EMBA programma's richten zich op onderwerpen als strategisch management, regelgeving, het internationale bedrijfsleven, en gedrag in organisaties, om een ​​paar te noemen. Afgestudeerden verdienen een Chicago EMBA hebben de kennis en opleiding nodig is om hogere managementfuncties te houden, of het nu in een klein bedrijf of internationaal bedrijf.

Als u overweegt een Chicago EMBA, neem dan een kijkje via de onderstaande opties en vind de opleiding die u heeft gezocht voor!

gevonden resultaten Filter

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
EMBA
<
Deeltijd
<
17&nbsp;-&nbsp;21 maanden
Engels
Campus

Zakelijke leiders moeten meer dan alleen technische vaardigheden; ze moeten de capaciteit, moed, perspectief en karakter om effectieve, strategische leiders. De Notre Dame Exe ...

Lees meer