MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd Executive MBA's in de Verenigde Ithaca, Verenigde Staten 2019/2020

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

MBA is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun academische vaardigheden verder en toepassen op actuele real-life business situaties. Het helpt studenten om te reflecteren en te herpositioneren zich in termen van het kiezen van hun toekomstige loopbaan. Studenten een breed inzicht in de belangrijkste functies van een scala aan zakelijke gebieden en gebruiken deze vaardigheden bij te dragen aan de strategische richting van een bedrijf.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Gelegen in het centrum van New York is de stad van Ithaca. Het heeft een reputatie van hosting een Ivy League universiteit in de naam van de Cornell University, die bijna 20.000 studenten heeft. Het is ook de thuisbasis van een aantal hogescholen en instellingen die een breed scala van programma's in verschillende beroepen.

Deeltijd Executive MBA Programma in de Verenigde Ithaca in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Campus Online Deeltijd 17 maanden Juni 2020 Verenigde Staten Ithaca +1 more

Jouw weekend, jouw stad - verdien een Ivy League MBA dicht bij huis.

Executive MBA Metro NY

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Campus Deeltijd 22 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Ithaca

Een MBA van de Ivy League voor werkende professionals - verfijn je vaardigheden en cultiveer je leiderschapspotentieel.