MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd Executive MBA Programma's in de Verenigde Lafayette Alleen in het Nederlands Verenigde Staten 2019/2020

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Lafayette stad is de vierde grootste in de staat Louisiana. Het is een belangrijke toeristische hub vooral te danken aan de Creoolse en Cajun culturen die aanzienlijke invloed in de regio te hebben. De stad heeft vier instellingen voor hoger onderwijs die programma's in de architectuur en verpleging onder vele anderen bieden.

Deeltijd EMBA Opleiding in de Verenigde Lafayette in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 19 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Lafayette

Het EMBA-programma van Purdue biedt al meer dan 30 jaar educatieve oplossingen voor professionele professionals. Het programma biedt de beste Krannert-faculteit en sprekers die bekend staan ​​om hun expertise. Het wordt consequent gerangschikt onder de topprogramma's ter wereld.