MBASTUDIES

EMBA Programma's in de Verenigde Rochester in de Verenigde Staten 2021

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiƫn, marketing en andere relevante onderwerpen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Rochester, een stad ligt in Monroe County, New York, USA. De stad is bekend onder verschillende namen zoals beeld van de wereld centrum, De Bloem stad en de bloem stad. Samen met verschillende campussen, de stad is de thuisbasis van een paar erkende universiteiten.

Executive MBA Opleidingen in de Verenigde Rochester in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Uitvoerende mba in gezondheidszorg management

Oakland University School of Business Administration
EMBA
<
Deeltijd
<
21 maanden
Engels
Campus

Ontworpen om gezondheidswerkers inzicht te geven in de managementconcepten en vaardigheden die hen zullen helpen bij het effectief beheer in de zorgsector

Lees meer