MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd EMBA Opleidingen in de Verenigde Rochester het Verenigde Staten 2019/2020

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

Een MBA of Master of Business Administration is een tweejarige opleiding. Om een ​​MBA na te streven, studenten moeten eerst hebben een Bachelor in een gerelateerd veld ontvangen. In een MBA-programma, ontvangen de studenten zakelijke-gerelateerde cursussen die ze gekwalificeerd zijn om te werken en te beheren bedrijven en bedrijven.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Rochester, een stad ligt in Monroe County, New York, USA. De stad is bekend onder verschillende namen zoals beeld van de wereld centrum, De Bloem stad en de bloem stad. Samen met verschillende campussen, de stad is de thuisbasis van een paar erkende universiteiten.

Deeltijd EMBA Programma in de Verenigde Rochester in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Uitvoerende mba in gezondheidszorg management

Oakland University School of Business Administration
Campus Deeltijd 21 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Rochester

Ontworpen om gezondheidswerkers inzicht te geven in de managementconcepten en vaardigheden die hen zullen helpen bij het effectief beheer in de zorgsector