MBASTUDIES

EMBA Programma's in de Verenigde Toledo in de Verenigde Staten 2021

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Toledo Ohio is een havenstad tussen Ohio en Michigan. De stad ligt op Lake Erie en biedt prachtige uitzichten en stranden. Toledo speelt gastheer voor meerdere universiteiten die een overvloed aan potentieel belangrijke keuzes te bieden.

Bedrijfskunde Studies in de Verenigde Toledo in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Executive Master of Business Administration (EMBA)

University of Toledo College of Business Administration
EMBA
<
Deeltijd
<
15 maanden
Engels
Campus

Een innovatieve, snelle, praktische, resultaatgerichte leerervaring die ontworpen is om leiders uit te rusten om te concurreren op de markt van de 21ste eeuw.

Lees meer