MBASTUDIES

Executive MBA Programma's in Venezuela 2021

Venezuela is een belangrijk land voor de economie van Latijns-Amerika. Het heeft een goede infrastructuur, mooie landschappen en een rijke cultuur, waardoor het aantrekkelijk voor veel internationale studenten.


EMBA Venezuela is ontworpen voor zakelijke professionals op zoek naar in hun carrière verder te ontwikkelen, zonder verstoring van hun werk. EMBA Venezuela studenten krijgen een sterke basis in het bedrijfsleven door middel van strenge cursuswerk over onderwerpen als economie, informatietechnologie, marketing en boekhouding. In Venezuela EMBA-programma's, zal de nadruk liggen in het bouwen van management en leiderschap. Studenten van de EMBA Venezuela zullen leren om kritisch en strategisch denken bij het maken van beslissingen in een constant veranderende mondiale omgeving. Afgestudeerden die een EMBA Venezuela mate vaak naar posities in het hogere management en uitvoerend leiderschap.


Neem de volgende stap in de richting van je doelen met een EMBA Venezuela.Neem een ​​kijkje op de onderstaande opties en kunt u het perfecte programma voor u te vinden!

gevonden resultaten Filter

MBA voor executives

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
EMBA
<
Deeltijd
Spaans
Campus

De Executive MBA biedt een strategische, multidisciplinaire en systematische mening van het management, methodieken en innovatieve leerervaringen ...

Lees meer