MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd EMBA Programma's in de Verenigde Al Jazirah Al Hamra de Verenigde Arabische Emiraten 2019/2020

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiƫn, marketing en andere relevante onderwerpen.

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

Onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten heeft zijn voordelen: zon, zee, zand, belastingvrije winst na afstuderen en een aantal van de beste universiteiten in de Golf region.In Daarnaast is een aantal hoog aangeschreven universiteiten gevestigd in andere landen hebben tak campussen in de VAE.

Rak, of Ras Al Khaimah is een stad aan de noordelijke oever van de Verenigde Arabische Emiraten. De stad is bekend om zijn historische duinen en etnische stammen. De stad is ook de thuisbasis van enkele van de beste wet en zakelijke hogescholen in het land en de regio.

Deeltijd EMBA in de Verenigde Al Jazirah Al Hamra in de Verenigde Arabische Emiraten

gevonden resultaten Filter

Mba (executive)

Campus Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De Executive MBA is een part-time programma voor zakelijke professionals voorbereiden op senior managers geworden. De focus ligt op de ontwikkeling van kennis en inzicht in strategische management vraagstukken om te reflecteren op en verbeteren van business en management praktijk.