Filter
EMBA
Spanje Spain Online Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top EMBA's in Verkoop in de Verenigde Spain Online Spanje

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Met MBA in Sales Management ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn voor het beheren van dagelijkse prestaties en bottom line succes van elke organisatie op basis van omzet. Dit graden bieden veel aan de studenten van het beheren van vergaderingen en motiveren verkoopteam te leiden en coachen van teams.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Beste EMBA Programma in Verkoop in de Verenigde Spain Online in Spanje

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Verkoop, Spain Online

Formato Educativo

In de Gadex Programme in Business Management en Sales Studenten leren de meest innovatieve manieren om te beheren, leiden en te motiveren verkoopteams technieken, alsmede ... [+]

Elk bedrijf heeft vandaag een essentiële rol in uw bedrijf doel, en dat is niemand minder dan de noodzaak om te communiceren wat werkt en dus welke verkoopt of aanbiedingen op de markt.

Dit maximum is aanwezig in alle soorten van het bedrijfsleven; private of publieke sector, of al dan niet winst, elk bedrijf over te brengen dat de klanten biedt.

Binnen dit uitgangspunt, zal elk bedrijf twee afdelingen zien dat vooral tot doel om ervoor te zorgen dat deze mededeling is voldoende; echter uitstekend het is ons product, zo niet kunnen we overbrengen aan de potentiële klant, kunnen we niet vooruit. Deze twee afdelingen Marketing en Sales, en moeten samenwerken en gecoördineerd marketing van onze producten weg.... [-]

Spanje Madrid Spain Online
Juli 2019
Voltijd
10 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands