MBASTUDIES.NL

3 Top Deeltijd Executive MBA's in Zuid-Korea

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

Personen die al een bachelordiploma hebben verdiend en willen hun kennis en opleiding verder te verhogen kan kiezen om een ​​Master of Business Administration of MBA te verdienen. Een MBA is een tweejarig programma dat kan helpen bij de voorbereiding afgestudeerden voor een loopbaan in leiderschap en management in het bedrijfsleven.

De instellingen voor hoger onderwijs opgenomen regelmatige vier jaar hogescholen en universiteiten. Onderwijs wordt zeer serieus genomen in Zuid-Korea, en het land is de thuisbasis van een aantal wereldklasse universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met verschillende buitenlandse universiteiten, en zijn een goede manier voor buitenlanders om het leven in het land te ervaren.

Deeltijd Executive MBA Programma in Zuid-Korea

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Korea University Business School
Campus Deeltijd 2 jaren Maart 2020 Zuid-Korea Seoul China Sjanghai Singapore +3 more

Het doel van Executive MBA is leiders op te leiden, niet alleen managers. Dit doen wij door de essentiële kennis van bedrijfsfuncties te leveren met onze innovatieve curricula. We helpen de capaciteit van onze studenten om zowel functioneel als kritisch te denken.

Global Executive MBA (gemba)

University of Washington Foster School of Business
Campus Deeltijd 18 maanden September 2020 Zuid-Korea Seoul Verenigde Staten Seattle San Francisco +3 more

Door middel van een partnerschap tussen de UW en Yonsei School of Business biedt GEMBA ervaren managers een voortreffelijk MBA-opleiding en essentiële internationale blootstelling.

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
Campus Deeltijd 21 maanden September 2020 Verenigde Staten Seattle Zuid-Korea Seoul San Francisco +3 more

Vermijd jezelf in een stimulerende, interactieve leerervaring waar je ideeën uitruilt met 40-50 ervaren collega's in de Michael G. Foster School of Business aan het MBA-programma van de Universiteit van Washington.