MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd Bedrijfskunde Studies in de Verenigde Seoel, Zuid-Korea 2019

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. U kunt zelfs werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Personen die al een bachelordiploma hebben verdiend en willen hun kennis en opleiding verder te verhogen kan kiezen om een ​​Master of Business Administration of MBA te verdienen. Een MBA is een tweejarig programma dat kan helpen bij de voorbereiding afgestudeerden voor een loopbaan in leiderschap en management in het bedrijfsleven.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, is een soeverein land gelegen in het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland. De naam "Korea " is afgeleid van Goryeo, een dynastie die in de Middeleeuwen heerste. Zuid-Korea is nu een liberale democratie en een economische grootmacht. De meest prestigieuze algemene universiteiten zijn Seoul National University, Korea Geavanceerde Instituut voor Wetenschap en Technologie, Yonsei University en Universiteit Korea.

Seoul is ook wel mega stad van Zuid-Korea vanwege het hebben van meer dan 10 miljoen inwoners. Seoul is gelegen in de provincie Gyeonggi en heeft 25 administratieve districten. Het is de thuisbasis van veel van de prestigieuze universiteiten in Zuid-Korea.

Deeltijd Executive MBA-Opleiding in de Verenigde Seoel in Zuid-Korea

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Korea University Business School
Campus Deeltijd 2 jaren Maart 2020 Zuid-Korea Seoel China Shanghai Singapore +3 more

Het doel van Executive MBA is leiders op te leiden, niet alleen managers. Dit doen wij door de essentiële kennis van bedrijfsfuncties te leveren met onze innovatieve curricula. We helpen de capaciteit van onze studenten om zowel functioneel als kritisch te denken.

Global Executive MBA (gemba)

University of Washington Foster School of Business
Campus Deeltijd 18 maanden September 2019 Zuid-Korea Seoel Verenigde Staten Seattle San Francisco +3 more

Door middel van een partnerschap tussen de UW en Yonsei School of Business biedt GEMBA ervaren managers een voortreffelijk MBA-opleiding en essentiële internationale blootstelling.

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
Campus Deeltijd 21 maanden September 2019 Verenigde Staten Seattle Zuid-Korea Seoel San Francisco +3 more

Vermijd jezelf in een stimulerende, interactieve leerervaring waar je ideeën uitruilt met 40-50 ervaren collega's in de Michael G. Foster School of Business aan het MBA-programma van de Universiteit van Washington.