MBASTUDIES.NL

2 Beste Deeltijd Executive MBA Programma's in Zweden

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Deeltijd Executive MBA Programma in Zweden

gevonden resultaten Filter

Executive MBA van Göteborg

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Campus Deeltijd 21 maanden Vraag informatie aan Zweden Göteborg

Triple Crown Accredited part time Executive MBA-programma in het Engels aan de universiteit van Göteborg, School voor bedrijfseconomie en recht, Zweden.

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
Campus Deeltijd 4 semesters Vraag informatie aan Zweden Stockholm

Het executive MBA-programma biedt een unieke educatieve ervaring gericht op internationaal leiderschap en managementpraktijken die van toepassing zijn op huidige en toekomstige organisatieleiders in zowel de private als de publieke sector.