MBASTUDIES.NL

Top Deeltijd Executive MBA Opleidingen in de Verenigde Gotenburg van Zweden 2019

Een EMBA zou de oplossing zijn. Het stelt u in staat om uw baan te behouden, te leren van de experts en nieuwe vaardigheden toe te passen direct terug in de beroepsbevolking.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Gothenburg stad is gelegen in de westkust van Zweden. Het is de 2e grootste stad van het land en heeft meer dan 500.000 inwoners. Göteborg heeft twee universiteiten Chalmers University of Technology en de Universiteit van Göteborg.

Deeltijd EMBA Opleiding in de Verenigde Gotenburg in Zweden

gevonden resultaten Filter

Executive MBA van Göteborg

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Campus Deeltijd 21 maanden Vraag informatie aan Zweden Gotenburg

Triple Crown Accredited part time Executive MBA-programma in het Engels aan de universiteit van Göteborg, School voor bedrijfseconomie en recht, Zweden.