MBASTUDIES

EMBA's in Zweden 2021

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Executive MBA's in Zweden

gevonden resultaten Filter

SSE MBA Executive-indeling

Stockholm School of Economics
EMBA
dec 2021
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Daag jezelf uit met onze 18 maanden durende Executive MBA, parttime afgeleverd, met duurzaamheid geïntegreerd in het hele programma! Het programma wordt op drie continenten in ...

Lees meer

Executive MBA van Göteborg

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
EMBA
<
Deeltijd
<
21 maanden
Engels
Campus

Triple Crown Accredited part time Executive MBA-programma in het Engels aan de universiteit van Göteborg, School voor bedrijfseconomie en recht, Zweden.

Lees meer

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Deeltijd
<
4 semesters
Engels
Zweeds
Campus

Het executive MBA-programma biedt een unieke educatieve ervaring gericht op internationaal leiderschap en managementpraktijken die van toepassing zijn op huidige en toekomstig ...

Lees meer