MBASTUDIES.NL

Top Deeltijd Executive MBA Programma's in de Verenigde Freiburg van Zwitserland 2019

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Als u wilt dat de corporate ladder te beklimmen en krijgen een leidinggevende functie, een MBA is voor u. Dit programma geeft je de kennis en vaardigheden om de veelzijdigheid te krijgen, in termen van begrip, van een scala aan functionele, zakelijke gebieden. Plus de mogelijkheid om instrumenten en analyse te gebruiken, om bij te dragen tot de strategische planning en besluitvorming.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Fribourg is de thuisbasis van tweetalige scholen, in het Duits en Frans. Het is een geweldige bestemming voor het onderwijs als er drie universiteiten, verschillende internationale scholen en particuliere scholen en vijf bibliotheken. Universiteit van Fribourg is ook verbonden aan het Erasmus-programma, dus er zijn veel studenten op uitwisseling.

Deeltijd Executive MBA Opleiding in de Verenigde Freiburg in Zwitserland

gevonden resultaten Filter

Executive mba in ict of utility management

IIMT University of Fribourg
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaren Februari 2020 Zwitserland Freiburg +1 more

De Executive MBA biedt deelnemers de analytische, functionele en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor succes in een steeds complexere en mondiale ICT