EMBA

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

programma Executive Master met specialisatie en aanvullende opties van uw keuze

programma Een executive master die u de belangrijkste kwalificaties voor het topmanagement of een onafhankelijke zakelijke activiteiten, met optionele depressie kansen met ons of onze partner scholen in het buitenland.

behoort aan allen die hebben een brede bedrijfskundige opleidingen en hebben vele jaren van professionele ervaring, waarvan twee jaar als lid van het midden of het senior management, en hun schat aan ervaring en een relevante mate van verantwoordelijkheid strategie en / of management ervaring.


Fast Facts

Doelgroep: (ontluikende) Medium hogere kaders van de prestatie en / of leiderschap verantwoordelijkheid


Duur: 2 semesters + Master Thesis


starten:

 • Januari / Februari
 • April / mei
 • augustus
 • Oktober

Doelgroep: (ontluikende) Medium hogere kaders van de prestatie en / of leiderschap verantwoordelijkheid


speciaal

 • Het programma kan in één jaar plus Master Thesis worden voltooid
 • Het modulaire ontwerp zorgt voor een tijd, plaats en inhoud flexibiliteit
 • In EMBA buitenland module in samenwerking
 • Field Trip in samenwerking met de Marymount University. De nabijheid van de Universiteit van Washington biedt een aantrekkelijke studie in het buitenland.Modules - kern


De masteropleiding bevat de kern onderstaande modellenpropedeuse


In propedeuse worden de deelnemers kennis met het leren model van de EUROPESE EMBA. Dit geldt ook voor de positionering van het programma met een globale en geïntegreerde aanpak en de academische oriëntatie als een toegepaste business programma.

Een inleiding tot het thema "Business Research" bereidt zich voor op de oprichting van de module werkt en thesis. Teambuilding maatregelen om een ​​coöperatieve netwerk op te bouwen ter ondersteuning van het leerproces te voltooien de module.Het managen van de Corporation


De Executive MBA bereidt studenten voor het uitvoeren van ondernemingen of profit verantwoordelijke organisatie-eenheden voor. hier vooral van belang is over corporate governance, performance management, change en organisatorisch leren. Technische mogelijkheden zijn vaak het uitgangspunt voor de verlenging van de bestaande business model of het opstarten van nieuwe bedrijven. Een dieper begrip van deze onderwerpen zullen op verworven andere worden gestemd.Global Business


De Executive MBA-programma is internationaal georiënteerd. Deze module vindt plaats in samenwerking met een partner in Noord-Amerika of Azië. Het stelt een diepgaand begrip van de trends in het bedrijfsleven in de wereldwijde sociale en politieke context in staat zijn om op lange termijn succes van een business strategie te maken. De slimme, in het kader van het internationale bedrijfsleven is essentieel voor bedrijven van alle groottes. Inkoop, verkoop, productie, financiering, technologische ondersteuning en service processen worden alle internationaal met elkaar verweven en maken het handig gebruik van competitieve voordelen.

De module bevat een tiendaagse trip (net 1 week voor aankomst). Verander onderwijs units met bedrijfsbezoeken en excursies naar relevante organisaties en Plaatsen om de economische, politieke en sociale omgeving te begrijpen.afzet


Marketing is drastisch aan het veranderen met de kansen die voortvloeien uit de technologieën rond het internet. Individuele maatregelen die niet geïntegreerd zijn in lijn met de algemene strategie van het bedrijf, maar hebben een laag rendement zonder duurzaamheid.

De module is gebaseerd op gevestigde marketing strategieën voor duurzame differentiatie te bereiken. Nieuwe kansen die zich zullen voordoen bij online marketing en cross media marketing ontwikkeld. Het is geplaatst op zowel de ontwikkeling van het beleid en de maatregelen, alsmede de uitvoering en evaluatie van de waarde.Human Resource Management


In dienstverlenende bedrijven, is het niet atypisch dat 70% van de kosten die rechtstreeks verband houden met het personeel! Mensen zijn een kostenpost of Bron die moet efficiënt worden beheerd of een specifieke eigenschap die dit mogelijk maakt slechts indirect?

Gevangen tussen global sourcing processen, de specifieke culturele identiteit van een bedrijf, high potentials die bewust hun loopbaan te beheren en verder te gaan zonder de juiste omgeving voor een korte tijd of mensen die gewoon een baan te betalen van hun rekeningen nodig heeft, dit probleem is een uitdaging. De module voldoet aan deze verschillende eisen en richt zich zowel op de "harde" en "zachte" factoren. De bron van de mens als full-time equivalent van een strategisch punt en de vormgeving van de individuele loopbaan worden bewerkt. Leiderschap in het kader van cross-culturele omstandigheden vormt de verbindende schakel.Finance and Risk


Een dieper begrip van de economische omstandigheden, management accounting, de accounting volgens internationale normen en het besluitvormingsproces gerichte toepassing van de belangrijkste prestatie-indicatoren zijn van essentieel belang bij het sturen van een bedrijf.

De wereldwijde trend in de afgelopen jaren is gebleken dat het verstandig gebruik van de risicofactor leeft cruciaal in turbulente markten. Het optreden van "zwarte zwanen" accumuleert. Om de lange termijn succes te maken is het thema gedragen onder een geïntegreerde risicobeoordeling bill - financiële, politieke, menselijke, technische en organisatorische.verplichte keuzevakken


Er zijn een aantal mogelijkheden voor specialisatie die worden aangeboden. Dit zijn de mate 8 credits (acht dagen Pärsenzzeit). De keuzemogelijkheid worden uitgevoerd (in verband met kosten), hetzij rechtstreeks van de directie of een samenwerkingspartner.


Module - groove

Als onderdeel van het EMBA programma specialisatie verplicht. Dit geldt ook voor acht credits. De onderwijstaal is Duits. Delen van het lesmateriaal zijn in het Engels.

Data: 24.-25.05. 2013; 28-29.06.2013; 26.-27.7. 2013; 23.-24.08. 2013

Het bezoek van een depressie is ook mensen die niet openlijk deelnemen aan de EMBA. maar ze moeten voldoen aan de toelatingseisen voor de EMBA principe.

Wij bieden drie specialisaties:

 • Change Management
 • innovatiemanagement
 • VerkoopVerandermanagement

Misschien is de enige constante in de economie van de vroege 21e Eeuw is de permanente verandering. Panta Rhei - alles stroomt. Maar om niet alleen te verduren, maar om veranderingen als kans maken, is het essentieel dat managers zijn bekwaam in het ontwerpen van veranderingsprocessen. Met andere woorden, ze moeten management professionals in verandering.

De depressie is onderverdeeld in de volgende vier vakken:

1. Organizational Change - De Stichting

2. Personal Change

3. Het ontwikkelen van teams - Managing Conflicten

4. Managing Change

In de module werk management project wordt een lopende of afgesloten veranderen op basis van de geleerde theorie analyses geëvalueerd en geoptimaliseerd.


innovatiemanagement


De depressie in innovatie management is om u in staat stellen om innovatieprocessen te bouwen in uw bedrijf en ontwikkelen. Ze hebben te maken met hoe uw bedrijf zich bezighoudt met de mogelijkheden, hoe vroeg klanten te integreren in de ontwikkeling van processen en interne bevorderen van een cultuur van innovatie. Bijzondere aandacht zal worden de mogelijkheden van nieuwe technologieën gepresenteerd.


De depressie is onderverdeeld in de volgende vier vakken:

1. Innovation Management - De Stichting

2. Technology Management

3. toepassing van innovaties - van idee tot Concept

4. toepassing van innovaties - van concept tot Succes van de Markt

De module werk staat de toepassing van de verworven kennis om hun eigen bedrijf.

afzet

De uitsparing is zo ontworpen dat ze voor individuen uit de dienst en productiebedrijven van belang. De depressie behandelt vier thema's:

1. Het creëren duurzame klantrelaties

2. Services Marketing - Het ontwikkelen van strategieën voor succes

3. Strategic Brand Management voor Premium Goederen

4. Marketing en het bereiken van een concurrentievoordeel door middel van een Global Supply Chain

A-overdracht gerichte module in samenwerking met de besloten vennootschap werd de ondertekening van het leerproces.examensysteem


De test is gebaseerd op drie niveaus1) Cursussen


Elk vak wordt onderzocht lecture-immanent. Taken zijn te bereiden en presenteren de cursus. Op basis van deze prestaties en de constructieve deelname van de cursus wordt beoordeeld als slagen of zakken. De non-existentie heeft een herhaling resultaat.2) Module


Als onderdeel van de module werk van het leren overdracht van de respectieve klassen van de module wordt gecontroleerd. De werkzaamheden moeten op basis van theorie en toepassingsgerichte karakter te hebben.

In de zin van het leermodel EUROPEES de leerniveaus zijn gericht toe te passen op het gebied van de analyse van de evaluatie en creëren.

Naar aanleiding van de Integrated System Model van de Organisatie (NISMO), zal de nadruk gevestigd in de subsystemen executive (strategie, beleid en programma's) en corporate governance (governance en cultuur).

Een logische en gestructureerde aanpak in het kader van academische en professionele criteria is verplicht.

Elke module is om een ​​taak te verwerken. Elke module kan meerdere taken moeten kunnen worden geven waaruit gekozen.

De hoeveelheid werk is tussen 3000 en 4000 woorden.

De module zal werken volgens internationale criteria (percentage Kwaliteit: A, B, ... F) beoordeeld. Niet voldoen aan de minimum criteria voldoen, moet het werk opnieuw worden geschreven.3) Master Thesis


De Capstone module bevat de masterproef, die wordt gemaakt door de studenten. Na ongeveer de helft van de studies kan worden aangepakt. Ontwikkeling van het proefschrift is gebaseerd op een diepgaande seminar over Business Research, die bij het voorstel voor de scriptie wordt uitgevoerd.

Het onderwerp moet bij voorkeur worden afgeleid van de werkomgeving van de studenten en het bedrijf ook doneren praktisch gebruik. In aanvulling op de steun van de thesis coach is er een toezicht deal, waarbij in groepen onder leiding van een onderzoek supervisor, vindt een uitwisseling plaats. Het werk aan de scriptie duurt ongeveer een half jaar (cyclustijd) in te vullen. De reikwijdte is 25 000 woorden. Na goedkeuring van het proefschrift wordt verdedigd voor een commissie.leermodel

Het leermodel kwalificeert de deelnemers volgens de onderstaande grafiek voor het positioneren van de programma's van de HSO Executive Business School. Het is als een multidisciplinair programma voor het beheer, die varieert van lokaal tot mondiaal moet worden beschouwd. De leerniveaus hebben hun focus in de analyse, de evaluatie en creëren.

Als onderdeel van het geïntegreerd Systeemmodel Organisatie (ISMO), zie figuur 2, de nadruk ligt op de twee subsystemen "Executive" en "Corporate Governance".

De studenten moeten in staat worden gesteld aan organisaties (bedrijven) of Organisatorische eenheden (business units) vanuit het perspectief van het management te maken, te beheren en te evalueren.

kosten

2 semesters x CHF 10'920.-

of 6 modules x CHF 3'640.-

Pre-EMBA (1 semester) 1 x 4'950.-

Inschrijfgeld (eenmalig) 1 x 120.-

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Die HSO Wirtschaftsschule ist eine einzigartige Erfolgsgeschichte. Ihr Rezept: praxisorientierte Wirtschaftsbildung.

Die HSO Wirtschaftsschule ist eine einzigartige Erfolgsgeschichte. Ihr Rezept: praxisorientierte Wirtschaftsbildung. Lees Minder
Bazel , Bern , Luzern , St. Gallen , Thun , Zürich + 5 Meer Minder