ESMT-DI EMBA / EMPA Dual Degree-programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het EMBA-EMPA Dual Degree-programma bereidt ervaren managers voor op uitvoerend leiderschap in zowel de private als de publieke sector door beste bedrijfsmanagementpraktijken te combineren met deskundig inzicht in governance en beleidsanalyse.

Het EMBA-programma aan de Europese school voor management en technologie, Berlijn (ESMT) is een rigoureus algemeen managementprogramma dat uw overgang van management naar leidinggevende en ondernemende rollen leidt. Het programma is ontworpen om de ervaringen en vaardigheden te leveren die nodig zijn om u te transformeren in een effectieve, integrerende leider die in staat is om verandering en innovatie in complexe internationale zakelijke omgevingen te implementeren.

Het EMPA-programma van de School voor Bestuurskunde en Ontwikkelingseconomie (SPADE) bereidt huidige en toekomstige openbare dienstverleners voor om organisaties te leiden door de vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor het besturen, beheren en nemen van beleids- en bestuursbesluiten, terwijl de waarden van de openbare dienstverlening worden gehandhaafd.

De scholen

De Europese school voor management en technologie (ESMT)

ESMT, in Berlijn, Duitsland, werd opgericht door 25 toonaangevende internationale bedrijven en instellingen. De internationale business school biedt een full-time MBA, een executive MBA, een Master in Management en open inschrijving en aangepaste executive education-programma's. ESMT richt zich op drie hoofdthema's: leiderschap en sociale verantwoordelijkheid, Europees concurrentievermogen en technologisch management. Daarnaast biedt de businessschool een interdisciplinair platform voor discours tussen politiek, bedrijfsleven en de academische wereld. ESMT is een particuliere bedrijfsschool met het recht om PhD's te verlenen, geaccrediteerd door de Duitse staat, AACSB, AMBA, EQUIS en FIBAA. The Financial Times rangschikte ESMT op nummer 17 tussen Europese business schools voor 2017.

Doha Institute for Graduate Studies (DI) - De School voor Bestuurskunde en Ontwikkelingseconomie (SPADE)

SPADE maakt deel uit van het Doha Institute for Graduate Studies , dat in 2015 werd opgericht met een curriculum dat is ontworpen om de maatschappelijke waarde van wetenschap en de potentiële impact ervan voor de bredere gemeenschap te vergroten. SPADE biedt momenteel een Master of Public Administration (MPA), een Executive Master of Public Administration (EMPA), een Master of Public Policy (MPP) en een Master in de ontwikkelingseconomie (MDE). Het herbergt ook het Executive Education Excellence Center, dat executive trainingsprogramma's biedt voor ambtenaren in de publieke sector in Qatar. De programma's bij SPADE rusten studenten uit met vaardigheden, kennis en analytische hulpmiddelen in public affairs management, inclusief beleidsvorming en analyse. Met zijn programma's die zijn gelicentieerd door het ministerie van Onderwijs en Hoger Onderwijs in Qatar, is SPADE ook lid van het Netwerk van Scholen voor Openbare Beleidszaken en -administratie (NASPAA), een internationale vereniging van graduate education programs in Public Policy, Public Affairs, Public Beheer en Non-profitorganisatie.

Een uniek programma

Dual Curriculum - Twee graden

Verdien twee Executive Master-graden: een Executive Master in Business Administration en een Executive Master in Public Administration.

Distinguished International Faculty and Industry Specialists

Interactie en leren van internationaal erkende wetenschappers, vooraanstaande ambtenaren en gerenommeerde internationale experts.

Leiderschap Focus

Verbeter uw leiderschaps- en managementcapaciteiten en koester uw drive voor innovatie en impactvolle verandering.

Internationale blootstelling

Verbeter uw vermogen om door een geglobaliseerde wereld te navigeren, door een studiebezoek van een week op de ESMT-campus in Berlijn.

Ervaringsleren

Ervaar de real-world impact van de kennis die is opgedaan met het programma via een sluitstukproject dat wordt uitgevoerd met een selectiekader in Qatar.

Afstemming met Qatar Vision 2030

Een deel ervan zijn! Het programma sluit aan bij de Qatar National Vision 2030. We verwachten dat onze afgestudeerden veel vraag hebben dankzij hun ondernemende en superieure managementvaardigheden.

Carrière voordelen

Verhoogd werkgelegenheidspotentieel

Neem deel aan aangepaste evenementen en activiteiten die zijn ontworpen om uw werkgelegenheidspotentieel te vergroten, waaronder een sprekersserie met invloedrijke leiders, academische en carrièrediensten en sociale evenementen.

Verhoog verdiencapaciteit

Ontgrendel meer salarismogelijkheden met de onschatbare ervaring en specialisatie die de dual degree te bieden heeft.

Kernmanagementvaardigheden

U leert de hulpmiddelen die nodig zijn om een ​​succesvol bedrijf of een bedrijfseenheid te runnen.

Carrièreflexibiliteit

Excel in publieke, non-profit en / of private sector werkgelegenheid! De dubbele graad zal uw succes stimuleren, waar uw leiderschapsloopbaan u ook brengt.

Intersectoraal en internationaal netwerk

Krijg toegang tot een internationaal netwerk in de openbare en de privésfeer en behoor tot de alumnigemeenschappen van zowel ESMT als DI.

Verhoogde invloed

Krijg twee aanvullende vaardigheden die je in staat stellen invloedrijke strategische posities in te nemen door een brug te slaan tussen sectoren.

Onmiddellijke leerapplicaties

Solliciteer om direct te leren! Het programma is modulair opgebouwd, zodat u uw instelling meteen kunt transformeren.

Bij uitstek geschikt voor

 • Managers in het bedrijfsleven die werkzaam zijn in overheidsrelaties, strategie en regelgevingsaangelegenheden.
 • Managers in overheidsbedrijven.
 • Managers en experts in rollen voor openbaar bestuur.
 • Managers in niet-gouvernementele organisaties (NGO's) en non-profitorganisaties.
 • Bedrijfseigenaren.
 • Consultants in de private en publieke sector.
 • Managers die hun carrière in de publieke en private sector willen bevorderen.

Toelatingseisen

 • Ten minste vijf jaar managementervaring.
 • Een bachelordiploma of een equivalent.
 • Professionele taalvaardigheid in het Engels

Toelatingseisen

 • Online app
 • Undergraduate Academic Transcripts.
 • Graduate Academic Transcripts (indien van toepassing).
 • Persoonlijke verklaring.
 • Niet-bezwaarschrift van de werkgever van de aanvrager.
 • Engelse taalvereiste:
  • Een minimum score van 90 in de IBT TOEFL-test, of;
  • Een minimale score van 6,5 in de IELTS Academic-test, of;
  • Bewijs van het hebben van een bachelordiploma waarin de instructietaal volledig in het Engels was.
 • Test scores van een van beide:
 • De Business Admissions Test (beheerd door DI), of;
 • Het Graduate Record-onderzoek (GRE), of;
 • De Graduate Management Admissions Test (GMAT).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development e ... Lees meer

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development economics. Programs of study are offered at the master’s degree level in its three schools: the School of Social Sciences and Humanities and the School of Public Administration and Development Economics and the School of Psychology and Social Work. The DI is also home to the Center for Conflict and Humanitarian Studies. Lees Minder