Read the Official Description

Voor een jaar Duurzaam Ondernemen MBA

Bent u tevreden met gewoon "business as usual" of bent u iemand die geïnteresseerd is in het bedrijfsleven om de wereld te veranderen? De universiteit van nieuwe MBA-programma van Vermont Duurzaam Ondernemen (semba) bereidt studenten voor winstgevende en duurzame zakelijke kansen te creëren in een wereld die een transformationele verandering. We zijn op zoek naar mensen zoals jij - mensen niet tevreden met de dingen doen zoals ze altijd al gedaan, de verstoorders, vernieuwers en ondernemers met visie is. Leiders die anders denken en weten dat er een betere manier om zaken te doen, en die bereid zijn om te beginnen aan een bedrijfskundige opleidingen die hen voorbereiden om anders te leven, leiden anders en winst anders. We hebben het wel de Duurzaam Ondernemen MBA en, nou ja, het is anders - niet een MBA-as-usual.

  • Het Versnelde: Een een jaar programma dat is ontworpen om u daar terug te krijgen, het uitvinden of het opnieuw uitvinden van uw onderneming zo snel mogelijk.
  • Het is Vermont DNA: Leer van en relaties met de ontwikkeling, de leiders van een masterclass van duurzame ondernemingen, waaronder Ben & Jerry's om Burton Snowboards, Cabot, Green Mountain Coffee Roasters en Seventh Generation.
  • Het is Global Access: Studenten hebben toegang tot het bedrijfsleven en ondernemers over de hele wereld door onze verbinding met de BoP Global Network.
  • Het is Real: Doe zinvolle, high-impact werken met internationale partners die op-de-grond-toegang in de opkomende markten en de ontwikkelingslanden hebben. Zo kunt u uw practicum ervaring in India besteden aan het werken met onze partner The Emergent Institute in Bangalore, India. Je zal ook werken met het Office of Technology Commercialisering om de nieuwste schone technologieën op de markt te brengen.
  • Het is Cutting Edge-denken en de praktijk: U zult te maken krijgen met een aantal van de vooraanstaande denkers en doeners op het gebied van duurzaam ondernemen, waaronder professor Stuart Hart, Gustave Speth, en de decaan van de school Sanjay Sharma onder anderen.
  • Het is multi-disciplinair: We ontwierpen een uniek curriculum geleverd door gepassioneerde docenten van onze School of Business, Ministerie van Community Development en Toegepaste Economische Wetenschappen, en nationaal gerangschikt Rubenstein School van Natuurlijke Hulpbronnen en de Gund Institute en Vermont Law School
  • Het is een betaalbare, high-Value Investment: We bieden substantiële beurzen aan toegankelijkheid en kansen bij UVM, een school Bloomberg BusinessWeek noemt verhogen "een top school voor hoog salaris gradiënten."

Dit is niet business as usual. Het is een vastberaden poging om de volgende generatie van leiders die zal bouwen, te verstoren, te innoveren en opnieuw uit te vinden duurzame ondernemingen en ondernemingen in een wereld die het vraagt ​​ontwikkelen. Geef ons een jaar. Samen zullen we de manier waarop we zaken doen opnieuw uit te vinden.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019