Lees de Officiële Beschrijving

Het Kellogg School's 1-jarige MBA-programma , dat in de late jaren 1960 werd opgericht, is een versneld programma dat is ontworpen om kandidaten met duidelijke en consistente carriere doelen snel terug te keren naar de beroepsbevolking. Aanvragers zijn verplicht om voorgraadse of afgestudeerde vakken in bedrijf te hebben ingevorderd.

Elk jaar komen ongeveer 70 tot 80 1Y studenten in het programma in juni en voltooien de 15,5 cursussen die nodig zijn om hun diploma te behalen. Zij kunnen op een van de gebieden die in het tweejarige MBA-programma worden beschreven, hoofdvak hebben. In de zomermaanden nemen 1Y studenten cursussen die zijn ontworpen om hun bacheloropleidingen te volgen. In september worden ze lid van de tweedejaarsklasse en worden er minstens 11 extra cursussen ingezet om hun behoeften en interesses te kunnen volgen. Vanwege hun eerdere bedrijfsonderwijs kunnen 1Y studenten over het algemeen 2Y core courses niet nemen.

Het 1Y-programma is flexibel, omdat het een student in staat stelt zeer geïndividualiseerde opleidingsonderdelen te ontwerpen terwijl hij de eisen voor zijn of haar hoofdvak (en) invult. Studenten in het 1Y-programma moeten in hun eerste kwartaal op Kellogg het Management of Enterprise en de half-credit Pre-term course, Values ​​and Crisis Decision Making afronden. In de zomermaanden kiezen studenten uit vakken in financiën, statistische beslissingsanalyse, economische analyse, bedrijfsvoering en managementanalyse.


Eén jaar programma vereiste cursussen

Terwijl de meeste 1Y studenten hebben een bachelor business degrees, het programma is open voor zowel de bachelor-business majors en non-business majors. Alle kandidaten moeten in de afgelopen zeven jaar zijn afgestudeerd en moeten een boekhouding hebben afgelegd en tenminste vijf van de onderstaande cursussen. De zevende cursus kan worden voltooid bij inschrijving als een non-credit class, hetzij tijdens de zomer kwartaal of als een extra klas tijdens het herfst kwartaal. Zie de Kellogg School applicatie voor meer details.

  • Boekhouding
  • Inleidende Economie of Micro-economie
  • financiën
  • afzet
  • Operations of Manufacturing Engineering of Industrial Engineering
  • Organisatorisch gedrag of beheer van organisaties
  • Statistiek

Kwalificatie voor het eenjarig programma

Het Bureau van Toelating bepaalt subsidiabel van geval tot geval door transcripties en werkervaring te beoordelen voor kandidaten die niet over de vereiste coursework beschikken; Voorrang geniet echter aan degenen die voldoen aan de academische toelatingsvereisten. Kandidaten dienen ondersteunende informatie in te dienen bij het Bureau van Toelatingen om in aanmerking te komen voor de aanvaardbaarheid voorafgaand aan het aanvragen en het onderwerp of titel "1Y Bekwaamheid" in correspondentie op te nemen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Kellogg School of Management at Northwestern University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
sep 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
64,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

sep 2019