EMBA

Multimedia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EMBA

Multimedia University

De GSM Executive MBA omvat innovatieve curriculum om je dorst van het bedrijfsleven het onderwijs te lessen met een focus op het oplossen van dag-vandaag problemen in plaats van onderzoek naar oplossingen. Deze eenjarige fast-track doordeweekse programma wordt aangeboden in Cyberjaya vanaf oktober 2013.

De GSM Executive MBA combineert een sterke basis in management vaardigheden met de flexibiliteit om specifieke belangen van de studenten aan te pakken. Het eerste semester richt zich op de core modules, die de essentiële management kennis zal brengen. Tijdens het tweede semester kunnen de deelnemers kiezen voor een set van keuzemodules uit de verscheidenheid van keuzemodules aangeboden. De faculteit gebruik van een mix aan werkvormen, waaronder case study, lezing en discussie, groepswerk, en analytische oefeningen. Executive Luidsprekers, evenals gastsprekers in de klas, brengen extra perspectieven van de leiders in het bedrijfsleven en de overheid.

Waarom Executive MBA @ GSM-MMU kiezen?

 • Full-time werken en studeren EMBA kunt u nieuwe ideeën, kaders en denken Gereedschap direct toepassen op uw werkplek te verbeteren.
 • U past uw leren door middel van één van de keuze van de keuzevakken van onze Executive MBA-programma.
 • De praktische zakelijke expertise en de nieuwe manieren van management denken dat je te ontwikkelen op de School verander je benadering van besluitvorming en geven u de ideeën, inspiratie en contacten om uw toekomstige carrière vorm te geven.
 • Je zult in staat zijn om snel en met vertrouwen op de carrièreladder te verplaatsen.
 • Uw overgang naar het algemeen management van een technische of functionele rol zal glad en succesvol
 • Je ontwikkelt en verscherp je ondernemersvaardigheden om u te helpen uw eigen onderneming te ontwikkelen, of om nieuwe en innovatieve ideeën te implementeren binnen uw organisatie.
 • Als alumnus, zal uw CV worden versterkt door het erkend merk en de reputatie van de Multimedia University, die natuurlijk zal leiden tot verhoogde salaris en versnelde loopbaanontwikkeling.

Het programma biedt u:

 • Een uitgestrektheid van kennis in business en management. domeinen
 • Het begrip, vertrouwen en communicatie commando om de strategie te beïnvloeden op alle niveaus van uw organisatie.
 • Het leiderschap en teamwork vaardigheden die nodig zijn om een ​​impact op uw organisatie en vooruitgang in je carrière te maken.

Programma structuur

Het programma draagt ​​40 credits bestaande uit twee delen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
24,550
Locations
Maleisiƫ - Cyberjaya, Selangor
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Cyberjaya, Selangor
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan