EMBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het executive MBA-programma biedt een unieke educatieve ervaring gericht op internationaal leiderschap en managementpraktijken die van toepassing zijn op huidige en toekomstige organisatieleiders in zowel de private als de publieke sector. Het onderwijs is doordrenkt met het idee dat het individu de belangrijkste troef is binnen elk bedrijf; daarom word je opgeleid tot een expert die professioneel het menselijk kapitaal binnen je organisatie beheert en verbetert.

Het programma vindt plaats op de Stockholm Business School in Kräftriket, gelegen op Brunnsviken en op een locatie in het centrum van Stockholm. Het eMBA-programma bestaat uit vijftien cursussen en een afstudeerscriptie die samen neerkomt op 60 ECTS-credits. Elk semester bestaat uit vier verplichte vakken (elk 3 ECTS) tijdens de eerste drie semesters plus een internationale zakenweek en een cursus in persoonlijke ontwikkeling die door het hele programma loopt. Het vierde semester bestaat uit een proefschrift (15 studiepunten) ondernomen met de steun van adviseurs. Indien nodig is een studieverbreking voor één of twee semesters toegestaan.

De instructietaal is hoofdzakelijk Zweeds, maar de meeste literatuur en sommige lessen zullen in het Engels zijn.

Grading

Om de cursus met succes af te ronden, is ten minste 75% aanwezigheid vereist. Elke cursusmodule wordt beoordeeld met een individuele schriftelijke opdracht. Het grootste deel van het gewicht wordt geplaatst op de individuele opdracht waarbij deelnemers de verworven theoretische kennis combineren in de context van hun organisatie.

Certificaat

Na succesvolle afronding van het programma, krijgen de deelnemers een MSc in Business Administration (60 ECTS) van de Universiteit van Stockholm. Certificaten van de business school worden ook uitgereikt voor het voltooien van de Master in Business Administration.

Meer info op onze website www.sbs.su.se/emba

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SBS is located in restored buildings dating back to 1912 in the traditional Kräftriket campus area, beautifully located near the picturesque Brunnsviken lake. The area is within walking distance of St ... Lees meer

SBS is located in restored buildings dating back to 1912 in the traditional Kräftriket campus area, beautifully located near the picturesque Brunnsviken lake. The area is within walking distance of Stockholm city centre and is easily accessible by public transportation. Lees Minder