Lees de Officiële Beschrijving

Europese Dual MBA

&nbsp

Newcastle Business School, Northumbria Universit y in samenwerking met IDRAC, Ecole Superieure de Commerce, Lyon hebben een nieuwe Dual Europese MBA-prijs. De Dual Europese MBA-programma is bedoeld voor studenten die willen werken aan een MBA die academische studie in twee Europese vestigingen omvat: het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.


Het algemene doel van het programma is om u naar uw management-en leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen om uw organisatie te helpen bij het steeds efficiënter en effectiever in een steeds meer concurrerende en dynamische economie.


De Dual Europese MBA duurt twaalf maanden, waarbij drie academische semesters. De eerste twee semesters bestaan ​​uit de onderwezen onderdeel van het programma met het laatste semester met betrekking tot het proefschrift / project onderdeel van het programma, dat de MBA voltooid. Afhankelijk van welke route je besluit te nemen, wordt de eerste semester ofwel worden doorgebracht in IDRAC, Lyon of Newcastle Business School, Universiteit van Northumbria.Het tweede semester en het proefschrift periode zal dan worden besteed aan de andere instelling. Je brengt ongeveer 3-4 maanden in de eerste plaats en de rest van het jaar in de andere. Aldus een flexibel en op maat gesneden onderwijs dat geschikt is om je carrière keuze. Verdere details van elke route is te vinden op de pagina's 4 en 5.Er zijn twee mogelijke routes die studenten kunnen volgen:

Optie 1: Semester 1 - Newcastle Business School, Semester 2 en het proefschrift periode - IDRAC, Lyon


Optie 2: Semester 1 - IDRAC, Lyon, Semester 2 en het proefschrift periode - Newcastle Busine ss School


De

Dual Europese MBA wordt gedreven door de principes van reflectie en ervaringsleren. Het is ontworpen om diep leren dat innovatieve levering methodes gebruikt, een combinatie van een academische en professionele aanpak en een die is geworteld in kritisch denken voortbrengen. Om dit te bereiken, is de Dual Europese MBA prijs gestructureerd om te denken dat gebaseerd is op redeneren en bewijzen in plaats van afleiding en aanname aan te moedigen. Je wordt aangemoedigd om de dubbele benadering van leren voor een leven lang leren te omarmen. U wordt intelligent, welbespraakt, zelfverzekerd en gemotiveerd om je ervaringen met anderen te delen en om een ​​uitdagende educatieve ervaring die u zullen helpen inzicht in uw sterke en zwakke punten en wat u te bieden hebben als een toekomstige manager plegen.Je zal aangaan met de principes en theorieën van business, management, leiderschap en organisaties om kaders te ontwikkelen voor het beoordelen, reflecteren, analyseren en bekritiseren van bestaande individuele en organisatorische praktijken. De uitkomst van dit proces zal een kritische beoordeling te worden, in het bouwen van strategische mogelijkheden en de hedendaagse business en management vraagstukken te begrijpen in een context van verandering. Het zal de ontwikkeling van de deelnemers als leiders en managers om waarde toe te voegen aan de organisatie. Het programma, in termen van de onderliggende postdoctorale doelen belichaamt de principes van de reflectieve praktijk, kritisch denken en reflexiviteit.De MBA bestaat uit een aantal core modules en twee opties geleverd over twee semesters, leidt tot een aanzienlijke stuk van onderzoek, worden genomen, hetzij in de vorm van een academisch proefschrift of een werk-based action research project. De belangrijkste component van het programma omvat de functionele gebieden van het bedrijfsleven, de essentiële principes van management praktijk, het ontwikkelen van leiderschap, strategisch management, onderzoeksvaardigheden en een onderzoek van de hedendaagse problemen in de bedrijfsvoering. Opties kunt u naar een specialist gratis zakelijke omgeving te verkennen. Deze thema-opties omvatten marketing, finance, human resource management, toerisme, hospitality en operations management. Als alternatief kun je een groep consultancy project. Het laatste derde van het programma bestaat uit een begeleid individueel onderzoek studie in de vorm van een proefschrift dat een Europese context op basis van of onderwerp zal nemen. Oncompletion van de dubbele Europese MBA, zal afgestudeerden worden bekroond met de MBA van zowel Northumbria University en IDRAC.

Residentiële, International Study missie en Business GameEr zijn verschillende gezamenlijke activiteiten, zoals het ontwikkelen van Self Residential, die zal plaatsvinden in Semester een in het noordoosten van Engeland (met Newcastle Business School full-time en part-time zowel studenten als beide stromen van studenten op de Dual Europese MBA). Het evenement richt zich de gelegenheid bieden om andere studenten te leren kennen, maar de primaire focus van de residentiële is om u te voorzien van mogelijkheden om te leren over jezelf en het identificeren van een set van persoonlijke doelstellingen en leergebieden voor uw toekomstige ontwikkeling. Studenten op de dubbele Europese MBA, zal van beide mogelijke routes ontmoeten elkaar in Newcastle voor een inductie-sessie voor de bijeenkomst met de rest van Newcastle Business School MBA-studenten.De International Study Mission - een gevestigde onderdeel van de Newcastle Business School MBA, is gebaseerd op twee locaties in Europa en zal de gelegenheid bieden om een ​​reeks van multinationale organisaties te bezoeken.Het Business Game is een business simulatie-oefening op basis van het nemen van de rol van een senior management team het runnen van een auto-productie bedrijf in concurrentie met andere teams. De simulatie vindt plaats over een periode van weken waardoor een aantal belangrijke beslissing punten die de bedrijfsresultaten beïnvloeden. Naast het samenbrengen van een breed scala van onderwerpen de simulatie vereist dat je effectief werken als lid van een team-een cruciale vaardigheid in het management.Beoordeling en CourseworkDe meerderheid van de beoordeling van het programma is door de opdracht waarin je verwacht dat je relevante kennis toe te passen op een organisatorische context. Alle opdrachten zijn ontworpen om uw begrip van de theoretische en toegepaste perspectieven en uw vermogen om deze adequaat te gebruiken om kritisch te analyseren individuele en / of organisatorische praktijken te testen. Criteria zullen worden voorzien zodat u begrijpt wat er van u verwacht en hoe je wordt beoordeeld op je prestaties. U bent verplicht om zelfreflectie en reflectie aan te tonen waar nodig. U wordt voorzien van feedback op je opdrachten en als onderdeel van de reflectieve praktijk, deze feedback kan worden gebruikt bij de voorbereiding van uw volgende evaluaties. Verwachtingen van u zijn hoog en een stringent programma van studie en wekelijkse lezen en voorbereiding betekent dat je wordt verwacht dat in een significante hoeveelheid extra studie zetten buiten de tijdschema studie-uren, Typisch 8 tot 15 uur per week.

&nbsp

Toelating

U kunt zich via Newcastle Business School of IDRAC. Normaal gesproken invoer wordt door het bezit van een eerste graad of beroepskwalificatie, plus doorgaans drie jaar relevante werkervaring in een leidinggevende of toezichthoudende functie vervult. Omdat de MBA worden gegeven in het Engels op beide instellingen, studenten wier eerste taal niet Engels is, wordt verwacht dat zij een passend niveau van het Engels taal bereiken dat wil zeggen IELTS 6.5 hebben voor de toegang tot Northumbria University en voor IDRAC.

Studenten die willen beginnen bij Newcastle Business School van toepassing op Northumbria University in eerste instantie. Ook zullen studenten die bij IDRAC start in Lyon in eerste instantie van toepassing op IDRAC. Te beginnen op de dubbele prijs, zullen beide partners instellingen komen overeen een individuele applicatie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Northumbria University, Newcastle Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd