Europese executive officer mba

ADEN campus Republica Domincana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Europese executive officer mba

ADEN campus Republica Domincana

DOELSTELLINGEN

  • Bereid je mensen in staat zijn om met succes uit te voeren in de zakelijke wereld met een ethisch en maatschappelijk perspectief.
  • Inzicht in de dynamiek van het bedrijf, begrijpen en beheersen van alle aspecten van de bedrijfsvoering, waardoor een geïntegreerd en uitgebreid overzicht van deze realiteit, die essentieel is om te komen tot de hoogste niveaus van kwaliteit moderne organisaties.
  • Ontwikkelen van het management vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle concurrerende strategieën uit te voeren door de integratie van persoonlijk leiderschap modellen, van essentieel belang om te presteren in de voorkant van teams bestaande uit high performance organisaties.
  • Genereer een globale visie met een sterk anker in de regionale bedrijven in Latijns-Amerika.

ontvangers

Is een conditio sine qua non bezit zijn van een universitair diploma en heb drie jaar leidinggevende ervaring.

Studieplan

  • essentiële stap
  • VERKOZEN STAGE
  • INTEGRADORA STAGE

Certificaat

(*) O officiële titel op Spaans grondgebied de Francisco de Vitoria University verleende - Na het voltooien van de opleiding zal de deelnemer de Títulode "Executive MBA Master's Degree in Business Administration" te ontvangen.

(*) De officiële titel erkend in alle landen van de Europese Unie, uit te geven in Spanje, met aanwezigheidsplicht academische week in Madrid. online mode met optionele ondersteuning klaslokaal acties.

Methodologie

Het richt zich op de deelnemer en aangepast aan hun interventie kan het leerproces verrijken. Het is bij uitstek een actief en participatief. Het ontwikkelt case studies, workshops en oefeningen. Dictation Master is gericht, in plaats van alleen de overdracht van deskundigheid, het bevorderen van conceptuele en analytische vaardigheden die nodig zijn om te leiden, beslissingen te nemen en breng ze tot bloei met de instrumenten en de nieuwste kennis.

ADEN heeft een interactief leren pedagogisch model genaamd PERICLES overdracht model dat de overdracht van verworven kennis naar de werkplek met een praktische aanpak stelt ontwikkeld.

Retentie en toepasbaarheid, zwaar gebruik van zowel digitale simulatoren en karton, te versterken op basis van wiskundige modellen die het mogelijk maken om te ervaren en situaties spelen binnen de zakelijke wereld, waar de beslissingen worden genomen en hun impact Verica in een omgeving wordt uitgevoerd speels.

Op hetzelfde moment wordt de MBA ontworpen vanuit het concept van de in eigen beheer, terwijl elke deelnemer kiest de specifieke perl zijn eigen carrière, het selecteren van de optie-programma's en ook het beheer van hun academische keer te beheren, door middel van academisch krediet te verkrijgen binnen vier jaar overwogen een maximale tijd afgerond.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd