Executive MBA | Gezondheids management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het is een geavanceerd premium advies- en onderwijsprogramma voor diegenen die moderne managementvaardigheden moeten verwerven. Het is bedoeld voor mensen die op topposities werken en voor individuen die niet tevreden zijn met de basiskennis die wordt verstrekt door de meeste academische business schools. Vanwege de specialisatie Strategic Management ontvangen studenten een geavanceerde cursus over bedrijfsstrategie en bedrijfsmanagement . Daarnaast biedt EMAS ook specialisatie in Healthcare Management . 140 ECTS.

EMAS uitzonderlijke expertise in bedrijfsstrategie en strategisch management garandeert de excellentie van EMAS-afgestudeerden en hun professionele suprematie over de afgestudeerden van de scholen zonder voldoende kennis op deze onmisbare gebieden van het moderne bedrijfsleven.

Diepgaande kennis en prestigieuze Executive MBA-graad verleend door EMAS Business School garanderen uw bedrijf, carrière en inkomensgroei. Het is de beste keuze voor topmanagers en bedrijfseigenaren.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN VOOR HET PROGRAMMA HIER.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Lees Minder
Moskou , Nizhny Novgorod , Rusland online , Kyiv , Minsk , Almaty + 5 Meer Minder