Executive MBA (1e semester - online klaar)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bouw je "antifragiliteit"

Ik kreeg de unieke kans om de ontwikkeling en evolutie van ons MBA-programma van de afgelopen 40 jaar te observeren.

Het eerste MBA-programma werd 100 jaar geleden bedacht en werd de drijvende kracht achter de ontwikkeling van managementpraktijken in de zakenwereld of binnen verschillende organisaties.

Verzadiging met managers met een MBA-diploma is absoluut de hoogste in de Verenigde Staten en is zeker een van de belangrijkste factoren, waardoor de economie van het land de krachtigste ter wereld is.

MBA-programma's hebben hun eigen filosofie en logica. Dit zijn zeer uitgebreide programma's waarmee studenten kennis en vaardigheden kunnen verwerven op een breed scala van gebieden die worden gebruikt in algemeen begrepen management. Deze veelzijdigheid stelt deelnemers aan het MBA-programma in staat hun "antifragiliteit" op te bouwen (volgens Nassim Nicholas Taleb), dwz de mogelijkheid om de "ontmoeting" met "zwarte zwanen" met relatief lage verliezen te verlaten.

Het MBA-programma is een unieke kans om ervaringen uit te wisselen tussen studenten, wat tot uiting komt door het beheersen van een soort lingua franca of specifiek managementjargon. Dit zorgt op zijn beurt voor een uitstekend wederzijds zelfinzicht van managers van verschillende afdelingen in het bedrijf, wat de efficiëntie van zichzelf en de hele organisatie beïnvloedt.

Dit is slechts een klein deel van de voordelen die u krijgt van ons Executive MBA-avontuur.

Prof. Witold T. Bielecki
Rektor van Kozminski University
Directeur van Executive MBA-programma

Triple Crown of Accreditations

Kozminski University heeft drie van de meest prestigieuze internationale accreditaties die bekend staan als de 'Triple Crown' (AASCB, EQUIS, AMBA). Slechts 99 business schools wereldwijd (minder dan 1% van alle business schools) genieten zo'n uitstekende erkenning. Deze accreditaties getuigen van de hoogste internationaal gecertificeerde kwaliteit van onderwijsprogramma's die door de universiteit worden beheerd en bieden de garantie dat afgestudeerden up-to-date vaardigheden zullen verwerven die nodig zijn om hedendaagse zakelijke uitdagingen aan te gaan en internationaal erkend zullen worden in verschillende industrieën.

Het doel van het Executive MBA-programma

Het doel van het programma is om u een holistisch perspectief te bieden op de belangrijkste managementproblemen. Het afhandelen van tactische en strategische beslissingen op executive niveau, het monitoren van prestaties en het nemen van corrigerende maatregelen, het aanpakken van veranderingen in de zakelijke omgeving, het onderhandelen over cruciale deals, het ontwerpen van flexibele en efficiënte communicatiesystemen - al deze verantwoordelijkheden vereisen toewijding, technische paraatheid en emotionele intelligentie. Onze Executive MBA is er in het bijzonder op gericht om u te helpen groeien als leider en uw mentaliteit te veranderen. We leggen sterk de nadruk op het ontwikkelen van uw leiderschapspotentieel.

Dit programma heeft als doel u te helpen uzelf uit te dagen in meerdere dimensies, en als resultaat, u te helpen slimmere oplossingen te ontwikkelen voor duurzame waardecreatie.

Doelgroep

Elk van onze MBA-deelnemers is uitzonderlijk. Uit die diversiteit komt een uiterst vruchtbare leercirkel. Onze studenten komen uit verschillende industrieën met uiteenlopende expertises en zakelijke ervaringen, en ze delen allemaal jouw wens om te groeien. Wij zijn van mening dat wanneer iedereen zijn kennis en ervaring deelt, iedereen er baat bij heeft. Je ziet de zakenwereld in een andere dimensie en ontdekt nieuwe kansen.

Het programma is ontworpen voor:

 • high potential managers
 • mensen met ervaring in senior managementfuncties
 • eigenaren van middelgrote en grote particuliere bedrijven
 • mensen die topmanagers willen worden

De vereiste is dat u minimaal 8 jaar beroepservaring hebt, waaronder 5 jaar als manager.

135117_pexels-photo-618613.jpeg

Programma en schema

Tijdens 18 maanden intensieve lessen op basis van workshops, live discussies en advies, zullen de deelnemers aan het programma alle dimensies van de verantwoordelijkheden van moderne leidinggevenden doornemen.

Hands-on projecten, bedrijfssimulaties die vertrouwen op state-of-the-art oplossingen (software en databases), presentaties, examens en vooral een uitgebreid adviesproject moeten de deelnemers voorzien van een hypermoderne toolkit die hun carrière kan bevorderen of een lopend bedrijfsproject tot stand brengen.

Onderwerpen en schema

 • Integratie-informatiesessie
 • Zelf- en teammanagement en verantwoordelijkheid nemen voor de genomen beslissingen

Blok I: Fundamentele managementkennis

Ontdek de trends die de moderne economie vormgeven. Leid de gevolgen ervan voor uw bedrijf af in financiële en managementdomeinen. Krijg een goed begrip van bedrijfsfinanciering, strategische rapportage, marketing, kwantitatieve en analytische technieken. Verbeter uw onderhandelingsvaardigheden.

 • Bedrijfseconomie
 • Management Accounting
 • Bedrijfsfinanciën
 • Bedrijfsstatistieken
 • Beheer
 • Burgerlijk en handelsrecht
 • afzet
 • onderhandelingen

Blok II: Strategisch en tactisch beheer

Stel een plan op voor het beheer van alle bedrijfsmiddelen. De bronnen van concurrentievoordeel begrijpen en reverse-engineeren. Verken de belangrijkste waardenfactoren en voer een uitgebreide analyse uit van het prestatierecord van het bedrijf. Teken een tijdlijn voor belangrijke strategische beslissingen en voorzie jezelf van een geschikte toolkit om ze uit te voeren.

 • Strategisch management
 • E-business strategieën
 • HRM-strategieën
 • Decision Support Systems
 • Strategische onderhandelingen
 • Simulatie zakelijk spel

Blok III: actiegericht leiderschap

Leer navigeren door disruptieve transformaties. Werk een digitaliseringsstrategie uit voor uw bedrijf. Verbeter uw teammanagementvaardigheden. Leer hoe u persoonlijk leiderschapskapitaal kunt omzetten in concurrentievoordeel van een bedrijf. Waardeer de rol van vertrouwen en ethiek in de moderne agile managementstructuren. Bedenk verbeteringen aan interne communicatiesystemen.

 • Leiderschap
 • Verandermanagement
 • Interpersoonlijke communicatie
 • Emotionele intelligentie - persoonlijk leiderschap
 • Digitale transformatie
 • Strategisch voordeel opbouwen door middel van ethisch gedrag en vertrouwen
 • Netwerken
 • Professionele openbare presentatie

Blok IV: internationaal perspectief

Krijg een internationaal perspectief op hedendaagse managementkwesties. Leer interculturele verschillen te benutten. Maak uzelf vertrouwd met de zakelijke praktijken van internationale marktleiders.

 • Internationale strategie
 • Innovatie en Ondernemerschap
 • Intercultureel leiderschap
 • Bedrijfsbezoek

Blok V: Consulting Project

Tijd om na te denken over de aankomende zakelijke kansen, een cruciaal project dat je carrière naar een hoger niveau zal tillen. Een plan voor een nieuwe onderneming, buy-out, belangrijke operationele herstructureringen, fusies en overnames. Uw plannen en aannames zullen worden geconfronteerd en beoordeeld door een panel van experts uit de sector (garantie voor geheimhouding)

Totaal aantal lesuren: 580 * (inclusief 92 uur online lessen)

* één lesuur = 45 minuten

Vereisten voor afstuderen

De studies worden afgesloten met een schriftelijk afstudeerproject over een oplossing voor een specifiek managementprobleem. Het diplomaproject wordt ontwikkeld in groepen van 3-4 en wordt verdedigd voor een examencommissie. Een aanvullende voorwaarde om de studie af te ronden is om alle vakken die gedurende vier semesters van het programma worden gegeven te behalen.

Woonweek

Tijdens de residentiële week in Berlijn volgen de deelnemers een reeks cursussen die worden gegeven door de toonaangevende faculteit van ESCP Business School. Het doel is om de deelnemers een internationaal perspectief te bieden op ondernemerschap, strategie en innovatie, die vorm geven aan industriële kampioenen.

Tijdens de residentiële week bezoeken de deelnemers twee bedrijven om de beste managementpraktijken te verkennen, hun concurrentievoordelen te analyseren en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd te begrijpen.

Bedrijven bezocht in eerdere edities van de Executive MBA:

 • 2017 - BMW Motorfietsen en Hub: raum
 • 2018 - APX Axel Springer Porsche, Talentwunder, KORSCH AG
 • 2019 - Bridgemaker en IC! Berlin.

Te volgen cursussen:

 • Internationale strategie
 • Innovatie en Ondernemerschap
 • Intercultureel leiderschap

Deelnemers ontvangen een erkend diploma van ESCP Business School: een certificaat van voltooiing van het programma "International Management and Entrepreneurship".

Consulting Project

Het programma eindigt met de voorbereiding van een adviesproject. Projecten worden voorbereid in groepen van 3-4 deelnemers, wat netwerkvorming en de oprichting van bedrijfstakoverstijgende interdisciplinaire managementteams aanmoedigt die in staat zijn complexe bedrijfsoplossingen te leveren.

Projecten worden voorbereid onder begeleiding van een ervaren docent. Onderweg hebben deelnemers de mogelijkheid om verschillende meningen te ontvangen over meerdere aspecten van hun project. Aan het einde van het programma worden projecten verdedigd voor een panel van experts.

Elke belangrijke tactische of strategische zakelijke beslissing die op senior niveau is genomen, vereist grondige analyse en discussie. Terwijl sommigen het idee koesteren om sommige nieuwe zakelijke ondernemingen af te ronden, beheren anderen complexe hiërarchische bedrijfsstructuren die implementatieprocedures op meerdere niveaus vereisen en consensus opbouwen om elk grootschalig bedrijfsproject tot een goed einde te brengen. De structuur van de Consulting Project Module maakt het mogelijk om de specifieke kenmerken van een bepaalde zakelijke omgeving te accommoderen.

Een verdere optie: Master's Degree

Degenen die bereid zijn hun academische achtergrond uit te breiden en een erkend diploma van de Kozminski University te behalen, kunnen ervoor kiezen om hun studie met een extra semester uit te breiden, dat het curriculum van het Master in Management-programma omvat.

Master in Management is een rigoureus academisch programma dat wordt beheerd door Kozminski University . Het wordt beheerd als een graduate opleiding. Normaal gesproken duren studies 4 semesters, maar de Executive MBA-studenten hoeven slechts één semester aanvullende studies te voltooien om in aanmerking te komen voor de graad.

Te volgen cursussen:

 • Onderzoeksmethoden: kwalitatief en kwantitatief
 • Dissertatieseminar
 • Nieuw productontwikkelingsproces
 • Design Thinking in Innovation Processes & Innovatieve onderzoekstechnieken

Master proefschrift

De cursussen van het Master in Management-programma eindigen met een verdediging van een Master Dissertation - een academisch project voorbereid onder toezicht van een ervaren faculteitslid van de KU. Methodologische correctheid en academische nauwkeurigheid zijn de belangrijkste onderscheidende kenmerken van een masterproef.

Na de succesvolle verdediging van het proefschrift en de voltooiing van alle verplichte cursussen, zullen de afgestudeerden de Master in Management-graad behalen.

Schema Lessen tijdens het eerste semester

De lessen vinden één of twee keer per maand plaats op:

 • Donderdag, 13:45 - 20:30 uur
 • Vrijdag 12:00 - 20:30
 • Zaterdag 8:45 - 15:45 uur
 • 15-17.10.2020
 • 19-21.11.2020
 • 10-12.12.2020
 • 14-16.01.2021
 • 11-13.02.2021
 • 04-06.03.2021
 • 18-20.03.2021

Toelatingseisen

Het eerste semester van het programma is ONLINE ONLINE, indien nodig kunnen de lessen in een virtuele omgeving worden gegeven.

De toelating is open tot 15.09.2020 en het programma start in september 2020.

Het toelatingsproces is competitief en bestaat uit twee fasen:

 1. toelating GMAT-type test gedaan op het universiteitsterrein;
 2. toelatingsgesprek met docenten en onderwijsadviseurs.

De toelatingscommissie investeert een aanzienlijke inspanning om ervoor te zorgen dat de studentenorganisatie divers is en verschillende industrieën, levenspaden, leidinggevende posities en educatieve achtergronden vertegenwoordigt. Het combineren van meerdere perspectieven is de bron van het unieke karakter van het programma.

De vereiste is dat u minimaal 8 jaar beroepservaring hebt, waaronder 5 jaar als manager en een eerder afgerond hoger onderwijs . Tijdens de toelatingsproef wordt de kennis van het Engels gecontroleerd.

Vereiste documenten

 • Een kopie van je diploma hoger onderwijs
 • CV
 • Een motiverende brief
 • Een foto in digitaal formaat (JPG)
 • Nationaal identiteitsbewijs of paspoort
 • Bewijs van betaling van de toegangsproceskosten

Dit is om u vriendelijk te informeren dat als het aantal kandidaten te klein is, het programma mogelijk niet start.

Collegegeld en tarieven

 • Tarief voor toelatingsprocedure: PLN 950
 • Prijs: 79 500 PLN - een optie om in drie termijnen te betalen, elk 26 500 PLN
 • Prijs inclusief korting voor afgestudeerden van de KU: 71 550 PLN - een optie om in drie termijnen te betalen, elk 23 850 PLN
 • Prijs inclusief korting voor eenmalige betaling: PLN 73 400
 • De aangeboden kortingen (korting voor afgestudeerden, korting bij eenmalige betaling, eventuele extra kortingen) zijn niet cumulatief.

Het collegegeld omvat zowel lessen die gegeven worden aan de Kozminski University als lessen gegeven in het buitenland - bij ESCP in Berlijn (inclusief reiskosten, kost en inwoning).

Een andere optie: kosten voor de masteropleiding
 • Prijs: 15 000 PLN - een optie om in drie termijnen te betalen, elk 5 000 PLN
 • Prijs inclusief korting voor afgestudeerden van de KU: 13 500 PLN * - een optie om in drie termijnen te betalen, elk 4 500 PLN
 • Prijs inclusief korting voor eenmalige betaling: PLN 13 850
 • De aangeboden kortingen (korting voor afgestudeerden, korting bij eenmalige betaling, eventuele extra kortingen) zijn niet cumulatief.
Bankgegevens

Kozminski University
03-301 Warschau, ul. Jagiellońska 57/59
BANK PEKAO SA in Warschau 20 1240 1024 1111 0010 1646 0637

Facturen

Als u een factuur wilt ontvangen, neem dan contact op met mevrouw Agnieszka Fabiańska.

alumni

"Als ik opnieuw zou kiezen of ik een Executive MBA zou starten, zou ik zeker onmiddellijk dezelfde beslissing nemen. Ik profiteer nog steeds van wat ik heb geleerd en vooral van wie ik heb ontmoet. Dit zijn twee onmiskenbare sterke punten van de Executive MBA - de niveau van het programma en zijn gemeenschap - waardoor afgestudeerden enorme kansen krijgen om niet alleen hun vervoerders en bedrijven, maar ook in het leven te laten groeien. We bevinden ons allemaal in verschillende stadia van onze ontwikkeling en komen uit verschillende achtergronden, en juist deze mix van zeer gemotiveerde individuen maakt de Executive MBA-ervaring zo uniek. "Dariusz Dolczewski
Delivery Manager voor Web & Mobile + Cloud Enterprise Solutions LINGARO

"Het Executive MBA-programma was een uitdagende en zeer inspirerende tijd voor mij. Uitdagend - omdat ik het professionele en privé-leven twee jaar lang moest combineren met studeren - was de intensiteit enorm. Inspirerend - omdat het praktische studies zijn - continue uitwisseling van ervaringen tussen eersteklas managers en ondernemers Door het hoge niveau van de docenten die openstaan voor discussie - in veel gevallen hebben marktbeoefenaars ons in de toekomst laten kijken door een snel veranderende omgeving - deze sfeer bevorderde het ondernemerschap.

Het programma bood mij ook de kans om zeer interessante mensen te ontmoeten en mijn professionele netwerk aanzienlijk uit te breiden. Kozminski University garant voor kennis, praktijk, zakelijke contacten en vaak zelfs vriendschappen. Het ten volle benutten van deze gelegenheid hing alleen af van onszelf. "Sławomir Żurawski
Commercieel directeur - Internationale en intermodale PKP CARGO SA

De Executive MBA biedt een unieke kans om het netwerk van contacten zowel binnen als buiten het eigen vakgebied uit te breiden. Binnen twee jaar heb ik een team van betrouwbare experts opgebouwd met diverse achtergronden.

Na veel inspanningen en toewijding te hebben geëist, heeft de beslissing om de studies uit te voeren zijn vruchten afgeworpen met nieuwe vaardigheden, kennis, meer zelfvertrouwen en een basis voor verdere loopbaanstappen. "Agnieszka Durlej
Directeur, verkoopkantoor financiële markten Bank Pekao

Netwerken

Er wordt aangenomen dat netwerken, evenals het opbouwen van relaties, de kern vormt van elk bedrijf, en we doen ons best om u de ruimte te bieden voor dergelijke activiteiten - tijdens uw studie en ook daarna. We hopen dat zelfs nadat je bent afgestudeerd aan de Kozminski University en je MBA-diploma hebt behaald, we nog steeds contact met je kunnen opnemen. We zijn altijd blij je te zien op onze MBA Alumni Reunions, Christmas MBA Alumni Reunions, verschillende netwerkevenementen, Kozminski Lions Competition en vele, vele andere activiteiten die we speciaal voor jou organiseren!

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent ... Lees meer

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent results in global and national educational rankings which shows the high quality of its programs and services. Due to these qualities, KU diplomas themselves have become coveted. The university’s offer includes various bachelor, master’s, MBA’s as well as Ph.D. programs. All of these are also offered in English. Lees Minder

Accreditaties