Breng uw carrière naar het volgende niveau met een Executive MBA Degree (EMBA)

Het Tulane Executive MBA (EMBA) programma brengt managers en professionals samen met zeven of meer jaar professionele werkervaring. Dit alternatieve weekend MBA-programma voor leidinggevenden biedt de geavanceerde zakelijke kennis en managementvaardigheden die nodig zijn om hogere uitdagingen aan te gaan, carrièremogelijkheden te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren.

Het 17 maanden durende programma verbindt je met Freeman's wereldwijd erkende faculteit en een netwerk van ervaren professionals in een unieke, interactieve klasomgeving. Je zult creatieve probleemoplossende technieken en strategische besluitvormingstools ontwikkelen, allemaal met een wereldwijd perspectief.

Ervaar Freeman Executive MBA Learning

De Freeman EMBA beschikt over een robuust, breed curriculum met geavanceerde onderwerpen in management, beslissingsmodellering, financiën, marketing, ondernemerschap, onderhandelingen, strategie en leiderschap.

Executive MBA-concentraties in financiën en management en keuzevakken op gebieden variërend van bedrijfsstrategie tot wereldwijde marketing en portefeuilletheorie, betekent dat u uw Freeman EMBA-ervaring kunt aanpassen aan uw eigen professionele interesses.

We weten dat je het druk hebt. Daarom beheren we alle administratieve gegevens voor u - alles van registratie, boeken en maaltijden tot logistiek en het internationale seminar. Ons EMBA-programma is ontworpen voor druk werkende professionals, net als jij.122434_emba-infographic.jpg

Executive MBA (EMBA) Curriculum

Pre-programma

In de maanden onmiddellijk voordat het EMBA-curriculum begint, helpen voorbereidende cursussen in boekhoudkundige en kwantitatieve vaardigheden om de vaardigheden van studenten af te stemmen op de vereisten van de vroege cursussen in het curriculum. De daaropvolgende oriëntatie- en teambuilding-sessies zullen nieuwe studenten vertrouwd maken met beleid en procedures en faculteiten, klasgenoten en studieteams introduceren.

Intensieve Weken

Het EMBA-programma begint in januari met een sessie van een week, Intensieve Week I. Studenten voltooien twee cursussen, inclusief examens, in deze 8-daagse intensieve. Hier worden studenten opnieuw geïntroduceerd in het academische leven en beginnen ze tijdmanagement, evenwicht tussen werk, thuis en op school te oefenen.

Een multiculturele intensieve week wordt gehouden op de campus van New Orleans in januari van het tweede jaar. Tijdens deze Intensieve Week II vormen studenten nieuwe wereldwijde studieteams die samenwerken en een klaslokaal delen met hun EMBA-collega's van de partneruniversiteiten van Tulane in Azië, Europa en Latijns-Amerika.

Alternatieve weekends

Na Intensieve Week I gaan klassen naar een alternatieve weekendstructuur, waar studenten lessen volgen op vrijdag en zaterdag van alternatieve weekenden. Elke set van twee cursussen wordt meestal in 7 weken voltooid.

keuzevakken

In de tweede helft van het curriculum worden keuzevakken geïntroduceerd. Studenten kunnen financiële of managementconcentraties verdienen door de keuzetrajecten in die gebieden te selecteren.

Internationaal Seminar

Dit seminar in het buitenland brengt een wereldwijde diepgang in het programma, waardoor studenten uit de eerste hand kennis krijgen van wereldwijde zakelijke en managementpraktijken. We regelen alle reserveringen, transport, accommodaties en logistiek voor het seminar.

Het internationale bedrijfsseminarie richt zich op de strategische en operationele kwesties van zakendoen in het buitenland.

De huidige markten en hun economische onderlinge afhankelijkheid vereisen dat managers globale strategische vereisten begrijpen. Deze essentiële managementkennis maakt deze internationale zakelijke ervaring een kritisch en vereist onderdeel van het EMBA-curriculum.

Tijdens het internationale seminar:

 • Studenten verkennen de economische, technologische en politieke omgevingen die van invloed zijn op wereldwijde zakelijke initiatieven en ontdekken wereldwijde zakelijke kansen die specifiek zijn voor het gastland.
 • Studenten ontwikkelen een goed begrip van wereldwijde zakelijke uitdagingen en managementstrategieën om deze uitdagingen aan te gaan.
 • Studenten verwerven kennis uit de eerste hand van de wereldwijde bedrijfscultuur en -praktijk door middel van persoonlijke interactie met internationale zakelijke leiders.
 • Studenten leren de specifieke uitdagingen waarmee deze bedrijven worden geconfronteerd en de strategieën die worden gebruikt om deze uitdagingen aan te gaan.
 • Studenten werken vaak rechtstreeks met deze wereldwijde bedrijven om echte zakelijke problemen op te lossen.

Voor het seminar regelen we alle academische en logistieke planning, inclusief vliegtickets, transport over de grond, logistiek, accommodaties, groepsmaaltijden en bedrijfsbezoeken. Deze seminarkosten zijn inbegrepen in de totale programmakosten. De enige extra kosten zijn individuele maaltijden buiten het gestructureerde schema en eventuele persoonlijke uitgaven.

De seminarbestemming wordt meestal acht tot twaalf maanden van tevoren bepaald. In de afgelopen jaren zijn er seminars gehouden in Beijing, Kaapstad en Parijs, die elk studenten een aparte en cultureel unieke zakelijke omgeving bieden.

Doelen:

 • om globale strategische imperatieven voor de 21ste eeuw en daarna te begrijpen,
 • om een discussie te openen over de economische, technologische en politieke omgevingen die van invloed zijn op wereldwijde zakelijke initiatieven,
 • om informatie te verstrekken over wereldwijde zakelijke kansen die specifiek zijn voor het gastland,
 • om de uitdagingen van het bedrijfsleven in het gastland beter te begrijpen,
 • om te leren over de strategieën die worden gebruikt om uitdagingen rechtstreeks van die managers aan te gaan.

Kosten

De kosten van het seminar, inclusief vliegtickets, accommodatie en sommige maaltijden, zijn inbegrepen in de kosten van het Executive MBA-programma.

Verdien carrière kapitaal met een Executive MBA

Nadat je bent afgestudeerd aan ons Executive MBA-programma, heb je een prestigieuze en waardevolle MBA-graad van een programma dat consequent wordt vermeld als een van de beste ter wereld door toonaangevende zakelijke publicaties. Freeman EMBA-studenten ontwikkelen een holistisch inzicht in zakelijke besluitvorming en het kenniskapitaal dat nodig is om proactieve, effectieve bedrijfsleiders te zijn gedurende hun hele loopbaan.

Verken zaken in het buitenland met ons EMBA-programma

Elk jaar reizen onze Executive MBA-studenten naar het buitenland om een wereldwijd perspectief op zaken te krijgen. Onze studenten ontwikkelen een dieper inzicht in internationale markten en hun concurrentievoordelen. Bestemmingen omvatten landen in Latijns-Amerika, Azië en Europa.

Tijdens het Internationale Seminar onderzoek je de kruising tussen technologie, economie, politiek en cultuur terwijl deze vorm geven aan wereldwijde zakelijke initiatieven. Studenten leren over zakelijke kansen die uniek zijn voor het gastland en communiceren met wereldwijde besluitvormers. Het seminar is een integraal onderdeel van het EMBA-programma en is inbegrepen in de programmakosten.

Kwalificaties van aanvrager

De Executive MBA Admissions Committee beoordeelt elke kandidaat voor het Tulane Executive MBA-programma op basis van deze toelatingscriteria.

 • Beroepservaring en leiderschapspotentieel: Aanvragers moeten minimaal zeven jaar voltijdse postdoctorale werkervaring hebben, met vijf van die jaren in een functie van belangrijke managementverantwoordelijkheid. De commissie zal uitzonderingen overwegen op basis van loopbaanontwikkeling, diepgang en breedte van ervaring en niveau van managementverantwoordelijkheid.
 • Aantoonbaar vermogen: bij het beoordelen van het academisch vermogen van een kandidaat beschouwt de commissie de professionele geschiedenis en academische prestaties van de kandidaat als bewezen door een cv en transcripties.

Applicatievereisten

 • Diploma-eisen en transcripties: Een bachelor's degree is vereist; voor toelating zijn echter geen zakelijke diploma's of specifieke bedrijfscursussen vereist. Officiële transcripties van de griffier van alle hogescholen en universiteiten moeten door de kandidaat worden aangevraagd en rechtstreeks naar het toepasselijke Admissions Office van Tulane University worden gestuurd. E-mail en postadressen worden onderaan deze pagina vermeld. Een beperkt aantal niet-afgestemde kandidaten kan tot het programma worden toegelaten als uitzondering op het toelatingsbeleid. Het toelatingsproces voor niet-gegradueerde aanvragers is competitief, zeer selectief en alleen uitstekende kandidaten komen in aanmerking voor toelating. De GMAT is vereist voor alle niet-gedegradeerde kandidaten.
 • CV: een CV met details over uw arbeidsverleden en academische achtergrond. Lijst professionele onderscheidingen, voorkeuren en activiteiten.
 • GMAT: Wij bieden GMAT-afstandsverklaringen - stuur uw cv naar lrabon@tulane.edu voor een pre-assessment. Na ontvangst van uw cv nemen we contact met u op met feedback over uw kwalificaties of vragen voor verdere discussie.
 • Kort antwoord Essays: Twee essays zijn vereist en mogen niet langer zijn dan 350 woorden. De essays zijn de beste manier om jezelf voor te stellen aan de toelatingscommissie.
 • Persoonlijk interview: het interview helpt de commissie bij het beoordelen van de sterke punten, motivaties, persoonlijke inzet en het vermogen van de kandidaat om aan de eisen van het programma te voldoen. Het interview biedt de kandidaat ook de mogelijkheid om vragen te stellen en individuele overwegingen met de programmadirecteur te bespreken. Neem contact op met het betreffende programmabureau om een interview te plannen. Vroege interviews worden aangemoedigd.
 • Aanbevelingen: Twee aanbevelingen, die getuigen van de academische en professionele vaardigheden van de aanvrager, zijn vereist. Een aanbeveling moet zijn van een hoge functionaris van de organisatie van de kandidaat. Een tweede moet zijn van een directe supervisor (of voor zelfstandige sollicitanten, een zakenpartner) die persoonlijke kennis heeft van het werk van de kandidaat.
 • Aanvraagkosten: bij het indienen van het aanvraagformulier is een niet-terugbetaalbaar $ 125 inschrijvingsgeld vereist. Deze vergoeding kan online worden betaald met een creditcard. Cheques of postwissels kunnen naar de onderstaande adressen worden verzonden. Van deze vergoeding wordt afgezien voor aanvragers die het afgelopen jaar een informatiesessie hebben bijgewoond.
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 1 andere vakken van Tulane A B Freeman School of Business »

Laatst bijgewerkt op Oktober 8, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
Duration
17 maanden
Deeltijd
Prijs
98,900 USD
Collegegeld omvat registratie en cursusgeld, voorbereidende lessen, alle vereiste leerboeken en cursusmateriaal, studie-laboratoria, ontbijt en lunch op lesdagen, vliegtickets, hotel en groepsmaaltijden voor het internationale seminar in het buitenland.
Deadline
nov 1, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Einddatum
Mei 2021
Aanmeldingslimiet
nov 1, 2019

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
nov 1, 2019
Einddatum
Mei 2021