Executive MBA (Londen)

Warwick Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA (Londen)

Warwick Business School

Bestudeer je Executive MBA in The Shard in Londen part-time gedurende twee jaar.

Als 10e in de wereld geeft de Warwick Executive MBA je de strategische leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om direct impact te hebben.

Ons wereldberoemde onderwijs en onderzoek in combinatie met onze innovatieve cultuur en uitgebreide leiderschaps- en ontwikkelingsondersteuning zullen je de vaardigheden, geschiktheid en visie geven die je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten, snel naar de C-suite te gaan of je carrière te transformeren door opnieuw te definiëren je volgende stappen.

Onze indrukwekkende ranglijsten en hoogwaardig onderwijs trekken de meest ambitieuze en dynamische leidinggevenden aan, waardoor u zowel van en met de besten leert. Je klasgrootte zal doorgaans tussen 20 - 40 deelnemers zijn, waardoor je volledig kunt integreren en sterke verbindingen kunt opbouwen die een leven lang meegaan.

Door je MBA te bestuderen bij The Shard, blijf je in de buurt van enkele van de meest vooraanstaande bedrijven ter wereld met het hoofdkantoor in de stad. Combineer dit met onze hoogleraren van de praktijk en u zult uit de eerste hand kennis van de sector ontvangen die onmiddellijk van toepassing kan zijn in uw internationale organisatie wanneer u maandag terugkeert naar kantoor.

Bestudeer onze Executive MBA met het optionele specialisme Healthcare, Finance, Entrepreneurship of Strategic Leadership om jezelf uit te rusten met specialistische kennis van de door jou gekozen branche.

Voor actuele cursusinformatie en collegegelden gaat u naar www. WBS .ac.uk

* Gerangschikt in The Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA-ranking.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 8, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Apr. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates