Executive MBA (Warwick)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Executive MBA

Gerangschikt 10e in de wereld en 2e in het VK door de Economist / WhichMBA? Executive MBA-ranglijst 2018, onze Executive MBA geeft je de strategische leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om onmiddellijk impact te maken. Gedurende je tijd bij ons en daarna, zullen we je ondersteunen en motiveren, en je pushen, bekritiseren en uitdagen om je innerlijke veranderingsmaker naar buiten te brengen.

Dus als je enthousiast bent om het grotere geheel te verkennen, als je klaar bent om je netwerk uit te breiden, als je de tools wilt om de volgende stap in je carrière te transformeren, dan is onze Executive MBA misschien precies wat je zoekt.

Een hoog aangeschreven Executive MBA
De Warwick Executive MBA staat op de 10e plaats in de wereld en op de 2e plaats in het VK *. Onze reputatie is gebaseerd op een gezond evenwicht tussen theorie en praktijk; en een cultuur die aannames uitdaagt, verder gaat dan het klaslokaal en gelooft in zaken als een macht voor het goede. We zijn ook trots om de eerste Britse business school te zijn die drievoudig is geaccrediteerd en de Athena SWAN Silver Award voor het verbeteren van gendergelijkheid te ontvangen.

Verschillende perspectieven
Je sluit je aan bij andere Executive MBA-deelnemers die afkomstig zijn uit een groot aantal landen en achtergronden, waardoor je de mogelijkheid krijgt om nieuwe stemmen, nieuwe gezichtspunten en nieuwe ideeën te delen. Naast je collega's, zul je ook bezoekende studenten van over de hele wereld ontmoeten en internationale organisaties bestuderen. U voert een overzeese module uit, geleverd door een van onze partnerinstellingen of door WBS .

Toonaangevende academici en professoren van de praktijk
Je wordt geïnspireerd door en leert van enkele van 's werelds toonaangevende academici naast senior zakenmensen die zich bij ons aansluiten als Professors of Practice. Je ontwikkelt een nieuwsgierige en ondernemende geest waarmee je een positieve bijdrage kunt leveren aan je organisatie dankzij het transformatieve onderzoek van onze faculteit dat ten grondslag ligt aan ons onderwijs.

Zakelijke en leiderschapsvaardigheden die u onmiddellijk kunt gebruiken
Wij zullen u ondersteunen bij het ontsluiten van uw volledige potentieel door gedurende het programma intensieve leiderschapsontwikkeling te bieden; zodat u de ideeën, theorieën en oplossingen die u in de klas hebt geleerd rechtstreeks naar uw werkplek kunt meenemen, zodat u onmiddellijk een positieve impact kunt hebben, of het nu iets is dat al bestaat of iets nieuws begint.

Pas uw MBA aan om uw carrièreambities te bereiken
Met een breed scala van face-to-face keuzevakken, evenals extra opties voor afstandsonderwijs om uit te kiezen, kunt u uw MBA richten op specifieke interessegebieden. Je hebt ook de mogelijkheid om je MBA te specialiseren in Healthcare, Finance, Entrepreneurship of Strategic Leadership.

Voor actuele cursusinformatie en collegegelden gaat u naar www. WBS .ac.uk.

* Gerangschikt in de Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA-ranking

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Lees meer

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Lees Minder
Coventry , Londen + 1 Meer Minder

Accreditaties