Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA

Op de tiende plaats ter wereld *, geeft de Warwick Executive MBA je de strategische leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om direct impact te hebben.

Ons wereldberoemde onderwijs en onderzoek in combinatie met onze innovatieve cultuur en uitgebreide leiderschaps- en ontwikkelingsondersteuning zullen je de vaardigheden, geschiktheid en visie geven die je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten, snel naar de C-suite te gaan of je carrière te transformeren door het herdefiniëren van je volgende stappen.

Onze indrukwekkende ranglijsten en hoogwaardig onderwijs trekken de meest ambitieuze en dynamische leidinggevenden aan, waardoor u zowel van en met de besten leert. Uw klasgrootte is doorgaans tussen de 25 - 40 executives, waardoor u volledig kunt integreren en sterke verbindingen kunt opbouwen die een leven lang meegaan.

Neem vanuit het klaslokaal nieuwe ideeën mee naar uw dagelijkse werk en laat uw nieuwe vaardigheden zien terwijl ze zich ontwikkelen.

Je neemt deel aan interactieve sessies onder leiding van je professoren, zodat je concepten en theorieën kunt bespreken met je collega's uit verschillende zakelijke achtergronden en culturen, en samen zult je nieuwe en effectieve manieren vinden om ze toe te passen op echte werkomgeving-scenario's.

Bestudeer onze Executive MBA met het optionele specialisme Healthcare, Finance, Entrepreneurship of Strategic Leadership om jezelf uit te rusten met specialistische kennis van de door jou gekozen branche.

Alle informatie correct op het moment van publicatie. Voor actuele cursusinformatie en collegegelden gaat u naar www. WBS .ac.uk.

* Gerangschikt in de Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA-ranking

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Warwick Business School »

Laatst bijgewerkt op December 8, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019