Executive MBA (in het Spaans)

EAE Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA (in het Spaans)

EAE Business School

De Master Executive MBA in Barcelona of Madrid SEA is ontworpen om te verbeteren en uit te breiden zakelijke competenties en professionele deelnemers, het verstrekken van een dergelijke opleiding voor managers die beide bedrijven eisen.

Gedurende het programma de deelnemer ontwikkelt vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijf te project uit te voeren.

Redenen voor de Master Executive MBA in Barcelona of Madrid SEA: 1. De SEA Executive MBA biedt de mogelijkheid om uit te voeren, tijdens de maand augustus, een woonprogramma gedurende drie weken in Advanced Business Strategy bij La Verne University (California). Het programma, in het Engels gedoceerd, kan de student om te delen met zijn familie.

 1. Met de beste goedkeuring, die van onze alumni die posities van internationale verantwoordelijkheid in de beste bedrijven houden: Repsol, Banco Santander, Philips, Nestle, Bayer, Diageo, P & G, onder anderen. We hebben ook de beste erkenning in het bedrijfsleven: meer dan 3.000 partnerbedrijven.

 2. Headhunter contact met 10 verschillende internationale bedrijven om te ontspannen dankzij Employment Executive Partner, Company Headhunter Day en de Ronde Tafel.

 3. De ontwikkeling van het business plan in de hele MBA Executive, onder toezicht van het klooster van EAE, moedigt de uitvoering van alle vaardigheden en competenties verworven tijdens het programma. Het programma omvat ook de implementatie van een Business Game.

 4. Deelnemers aan de Executive MBA-programma voerde een residentieel weekend, een van de belangrijkste elementen in de Executive MBA. Dit residentiële helpt de deelnemers vertrouwd zijn met twee belangrijke aspecten van management development worden: de gewoonten van teamwork en het verbeteren van de menselijke factor integratie van de groep.

 5. EAE is een van de top 30 business schools in de wereld (2014 Ranking Amerika Economia) en de tweede beste business school in Spanje (Ranking Merco 2015).

DOELSTELLINGEN

Met de Master Executive MBA in Madrid en Barcelona leert u over: 1. SUCCES EN veranderende mondiale omgeving: Om de deelnemer voor te bereiden op leidinggevende functies te nemen in het transformeren van geglobaliseerde, concurrerende en gespecialiseerde bedrijven.

 1. SKILLS ONTWIKKELING: Versterken management vaardigheden zoals leiderschap, onderhandelen, spreken in het openbaar, people management en interculturele vaardigheden.

 2. Executives in multinationale omgeving: Training voor managers die hen in staat stelt om strategisch denken, innovatie en ondernemerschap vaardigheden die nodig zijn om een ​​duurzame competitieve voordelen in de tijd gereedschappen te bereiken ontwikkelen.

 3. OVERZICHT: Om het beheer vaardigheden van de deelnemer uit het mondiale perspectief van een bedrijf te bevorderen, waardoor de integratie van alle afdelingen van de algemene strategie van de organisatie.

 4. Leadership Team: Acquire interpersoonlijke en groep vaardigheden om een ​​gezamenlijke, assertief en participatief werk onder alle teamleden te ontwikkelen.

 5. Professioneel netwerken: Genereer krachtige professionele synergieën door middel van netwerken uitgevoerd met de andere deelnemers aan het programma, het bevorderen van de uitwisseling van professionele ervaring en echte succesverhalen.

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het bevorderen en dienen als een ontmoetingsplaats voor studenten, alumni, zakelijke partners en andere zakelijke groepen die geïnteresseerd zijn in het inhuren van professionals EAE. Jaar na jaar, deze dienst helpt bij veel van onze studenten om een ​​professionele relatie te beginnen in de loop van de Master Executive MBA en na de voltooiing ervan.

Double Degree

Mensen die met succes het programma compleet te verdienen de titel van Executive MBA van EAE Business School. Bovendien kunnen de deelnemers die voldoen aan de academische eisen die de graad in MBA te verkrijgen - Master in Business Administration van de Polytechnische Universiteit van Catalonië (als het programma wordt gedaan in Barcelona) of de graad van Master in Business Administration, Management en Organisatie Business van de Koning Juan Carlos University (indien uitgevoerd in Madrid).

Om de graden die de universiteiten te krijgen, moet u voldoen aan de eisen die beide instellingen.

Toelatingsproces

Het fundamentele doel van onze opnames proces van de Master Executive MBA is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het grootste deel van deze leerervaring te maken, door middel van een context waarin het mogelijk is om een ​​lange termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen. Om de applicatie te starten moet u een passende vorm te vullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van toelating, afgegeven door de Academische Comité van de Executive MBA positief is, zal de kandidaat in staat zijn om in te schrijven voor deze Master.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
12 maanden
Voltijd
Price
Prijs
28,000 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan