Voor leiders in beweging, rijd je carrière verder bij RSM.

Bouwen aan je toekomst vergt meer dan buzzwords en visitekaartjes. Als executive in de lift weet je precies wat we bedoelen. Succes vergt grote ideeën en helder leiderschap. Er wordt kritisch gekeken naar de focus op het nemen van duurzame beslissingen die op de lange termijn waarde creëren. Er is een sterk netwerk van professionals voor nodig die grote stappen kunnen zetten - en die je graag willen helpen de jouwe te maken. Dit zijn allemaal aloude Nederlandse waarden die al eeuwenlang een carrière in de wereld bouwen. En bij RSM haalt u direct voordeel uit dit soort waardevol denken - het is doordrenkt met elk aspect van ons parttime Executive MBA, dat wordt onderwezen in het Engels, de internationale taal van het bedrijfsleven. Ontdek hoe het toepassen van Nederlandse waarden voor een internationaal zakelijk onderwijs in Europa uw invloed zal vergroten en uw carrière verder zal brengen dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Dat is wat je zult ontdekken op de Rotterdam School of Management, de Erasmus Universiteit.

Programma in één oogopslag

Voor wie is dit programma bedoeld? Gemotiveerde, ervaren, mid-career individuen met een wens om werk en studie te combineren om hun managementkansen te verbeteren. Typisch, managers met een internationale achtergrond, een Bachelors diploma (of equivalent) en een minimum van vier jaar post-graduate professionele ervaring, alsmede een goede beheersing van de Engelse taal. Welke behoeften vervult het programma voor deelnemers? De mogelijkheid om managementvaardigheden verder te ontwikkelen in een professionele en uitdagende omgeving samen met gelijkgestemde individuen, alsook hun leiderschapskwaliteiten te verbeteren en een internationaal netwerk te ontwikkelen ter voorbereiding op een senior managementrol. Wat haalt een deelnemer uit het programma?

  • Een MBA-graad van een van Europa's beste business schools;
  • Een programma dat betrokkenheid met gemak combineert, en de mogelijkheid om zakelijke kennis en nieuw verworven vaardigheden onmiddellijk toe te passen en te combineren;
  • Ontwikkeling van professionele leiderschapsvaardigheden ingebed in het hele programma;
  • Een managementprogramma dat is gebaseerd op duurzaamheid en innovatie en de basis vormt voor de verdere ontwikkeling van het leiderschap van bedrijven en gemeenschappen.
Opleiding te volgen in:
Engels
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Zie 2 andere vakken van Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 2020
jan 2021
Duration
22 maanden
Deeltijd
Prijs
53,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2021
Aanmeldingslimiet

jan 2020

jan 2021