Read the Official Description

Weer nieuwe pedagogische aanpak wereld

De flexibiliteit van de opleiding van vandaag: ieder zijn ritme en zijn leven

  • 1 dynamisch model: workshops, workshops en projecten
  • Duurzame tempo 1: 1 avond per week (3u) + 1 zaterdag per maand (7h)
  • 1 training voor managers: trainingstijd is compatibel met de professionele doelen (15 tot 18 maanden, afhankelijk van de integratie terughoudendheid)
  • 1 aanpasbaar model: het systeem kunnen zowel vlak-de afstandsbediening voor alle events projecten te behandelen onvoorziene
  • 1 flexibel studeren: Het is mogelijk om de weg tijdens de training te bereiken

De "PLUS"

  • Persoonlijke Ontwikkeling / Leiderschap
  • Coaching voor de realisatie van professionele project
  • Stijging van de leidinggevende en technologische vaardigheden
  • Een keuze uit 4 MBA in het hart van digitale transformaties
  • Een week op een "spot" International (New York, San Francisco of Shanghai)

De innovatieve pedagogie Ionis groep geschikt voor de meest veeleisende bestuurders

Door lid te worden van de Executive MBA Ionis-STM, toegang pedagogiek IONIS: systematisering van het project-modus, vermenigvuldigen workshops en workshops, intensives en onderdompeling. Deze methoden zijn ontstaan ​​in onze scholen en zijn op grote schaal verspreid. OM Ionis-STM, worden ze aangepast aan de opleiding van kaders om hun identiteit te respecteren, terwijl de introductie ervan in deze actieve onderwijsmethoden. De instructeurs zijn allemaal professionals van hoog niveau in het dagelijkse contact met de technieken, vaardigheden, kennis en redeneren dat ze doorgeven aan de groepen die zij coachent in een collectieve dynamiek.

Titel RNCP

Voor elk van zijn MBA, Ionis-STM levert als een expert RNCP niveau I.

Wie zijn deze MBA?

Om alle leidinggevenden die sneller willen gaan in het begrip van de hedendaagse problemen en het beheersen van oplossingen aan te pakken. Het tempo is ingesteld voor compatibiliteit met de ernstige beperkingen die de hunne zijn te zijn. Zelf ontworpen voor het digitale tijdperk, behouden zij de oplossingen die flexibiliteit, de enige garantie voor het voltooien van de cursus in goede omstandigheden mogelijk te maken.

doelstelling MBA

De kwantitatieve explosie van digitale gegevens heeft gemotiveerd de opkomst van Big Data revolutie werd de nieuwe gebied van de ontwikkeling en het creëren van waarde voor bedrijven. Gegevens uit meerdere bronnen (aankopen of surfen op het web geschiedenis, voorkeuren op sociale netwerken, interne bedrijfsgegevens, enz.) Zijn slim getransformeerd door Big Data technologieën en methoden relevante informatie. Deze informatie wordt gebruikt door de marketing professionals om hun targeting verfijnen en alle facetten van het gedrag van de consument te analyseren.

De uitdaging voor de grootte van het bedrijf als het is om het gedrag van prospects en klanten te begrijpen, anticiperen op hun behoeften, vast te stellen of te corrigeren marketing campagnes en de strategie van het bedrijf aan te passen marktverwachtingen. De MBA Beheer en Big Data Managers trainen die digitale gegevens om te zetten in strategische informatie door het geven van een economisch en strategisch voordeel cruciaal voor hun bedrijf.

Program taught in:
Frans

See 3 more programs offered by Ionis School of Technology and Management »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
15 - 18 maanden
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019