Read the Official Description

Weer nieuwe pedagogische aanpak wereld

De flexibiliteit van de opleiding van vandaag: ieder zijn ritme en zijn leven

 • 1 dynamisch model: workshops, workshops en projecten
 • Duurzame tempo 1: 1 avond per week (3u) + 1 zaterdag per maand (7h)
 • 1 training voor managers: trainingstijd is compatibel met de professionele doelen (15 tot 18 maanden, afhankelijk van de integratie terughoudendheid)
 • 1 aanpasbaar model: het systeem kunnen zowel vlak-de afstandsbediening voor alle events projecten te behandelen onvoorziene
 • 1 flexibel studeren: Het is mogelijk om de weg tijdens de training te bereiken

De "PLUS"

 • Persoonlijke Ontwikkeling / Leiderschap
 • Coaching voor de realisatie van professionele project
 • Stijging van de leidinggevende en technologische vaardigheden
 • Een keuze uit 4 MBA in het hart van digitale transformaties
 • Een week op een "spot" International (New York, San Francisco of Shanghai)

De innovatieve pedagogie Ionis groep geschikt voor de meest veeleisende bestuurders

Door lid te worden van de Executive MBA Ionis-STM, toegang pedagogiek IONIS: systematisering van het project-modus, vermenigvuldigen workshops en workshops, intensives en onderdompeling. Deze methoden zijn ontstaan ​​in onze scholen en zijn op grote schaal verspreid. OM Ionis-STM, worden ze aangepast aan de opleiding van kaders om hun identiteit te respecteren, terwijl de introductie ervan in deze actieve onderwijsmethoden. De instructeurs zijn allemaal professionals van hoog niveau in het dagelijkse contact met de technieken, vaardigheden, kennis en redeneren dat ze doorgeven aan de groepen die zij coachent in een collectieve dynamiek.

Titel RNCP

Voor elk van zijn MBA, Ionis-STM levert als een expert RNCP niveau I.

Wie zijn deze MBA?

Om alle leidinggevenden die sneller willen gaan in het begrip van de hedendaagse problemen en het beheersen van oplossingen aan te pakken. Het tempo is ingesteld voor compatibiliteit met de ernstige beperkingen die de hunne zijn te zijn. Zelf ontworpen voor het digitale tijdperk, behouden zij de oplossingen die flexibiliteit, de enige garantie voor het voltooien van de cursus in goede omstandigheden mogelijk te maken.

doelstelling MBA

Economische, technologische en maatschappelijke veranderingen van de 21e eeuw veroorzaken ingrijpende veranderingen in het DNA van de moderne dient bedrijf:

 • blijven permanent open voor de buitenwereld,
 • nemen technologische vernieuwingen in zijn interne structuur en de werking,
 • het creëren van nieuwe ruimte voor uitwisseling met partners en klanten,

Deze uitdagingen zijn nieuwe manieren om bedreigingen in informatie- en datasystemen inbraak. De Cyber ​​- Veiligheid is een belangrijke strategische kwestie voor elk bedrijf rijden geworden. Veiligheid en goede praktijken, de keuze van de technologie en gereedschappen, risk management, de bescherming van gevoelige gegevens, veiligheid projecten zijn allemaal cruciale kwesties voor het bedrijf.

De MBA Management and Cyber-security trein experts die in staat waren om een ​​veilige omgeving om de mogelijkheden en uitdagingen van de evolutie van de moderne onderneming aanbieden.

Program taught in:
Frans

See 3 more programs offered by Ionis School of Technology and Management »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
15 - 18 maanden
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019