Lees de Officiële Beschrijving

Daag jezelf uit met het # 1 MBA-programma in Roemenië

Ongeacht of we lesgeven in Wenen, Boekarest of de VS, wij bieden je een uitdagende, maar koesterende omgeving, die je in staat stelt om de tools te verwerven die nodig zijn om je potentieel te vervullen om een ​​leider van wereldklasse te worden. De Executive MBA Boekarest bouwt een diep begrip op van de belangrijkste zakelijke onderwerpen in alle belangrijke functionele gebieden, terwijl de nadruk ligt op de vaardigheden en vaardigheden die nodig zijn om nieuwe trends en nieuwe technologieën te herkennen en aan te passen.

Leer van de beste denkers in de academische wereld en in de zakenwereld

Om onze studenten een baanbrekend en vooruitstrevend onderwijs van wereldklasse te bieden, hebben we internationaal gerenommeerde managers en enkele van de beste professoren van universiteiten over de hele wereld bijeengebracht. Afkomstig van WU Vienna, Carlson School of Management (VS), University of South Carolina (VS), en IESE Business School (Spanje) - naast vele andere instellingen - streeft onze faculteit ernaar om de voedende en uitdagende opleiding te bieden die studenten nodig hebben om wereld te worden -klasse bedrijfsleiders.

Krijg een wereldwijd perspectief met internationale residenties

Studenten een globaal perspectief bieden, vormt de kern van het Executive MBA Boekarest-programma. Niet alleen leren studenten van internationale faculteit samen met internationale peers, ze voltooien ook internationale residenties bij WU in Wenen, Oostenrijk, en zowel de Carlson School of Management als de University of Minnesota in de VS Deze waardevolle praktische en internationale ervaring bereidt je voor op excelleer op de wereldmarkt terwijl u wordt blootgesteld aan nieuwe ideeën, attitudes en culturen.

Onze flexibele MBA is ontworpen voor drukke professionals

We begrijpen de tijdwensen die veel van de huidige executives ondervinden, en hebben daarom het Executive MBA Boekarest-programma ontworpen om flexibel te zijn. Ons parttime MBA-programma maakt gebruik van een geavanceerd eLearning-platform, zodat u zo min mogelijk tijd met werk kunt doorbrengen, terwijl u blijft verdienen terwijl u leert. Via onze gerichte en gerichte cursussen kun je je MBA binnen slechts 18 maanden verdienen.

Krijg toegang tot ons Alumni-netwerk

Gedurende het hele programma bouwen studenten aan duurzame contacten met uitstekende peers, docenten en bedrijfsleiders. Dit is echter slechts het begin van de kansen die op u wachten. Zowel tijdens als na je studie heb je toegang tot ons begeerde alumni-netwerk van meer dan 2300 leden uit 85 verschillende landen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Laatst bijgewerkt op June 5, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Nov. 2019
Duration
18 maanden
Deeltijd
Prijs
35,000 EUR
- 5% Early Bird-bonus vóór 31 maart. Beurzen beschikbaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Nov. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Nov. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum