Executive MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

EFMD Equis Accredited

We bereiden ons voor op de uitdagingen van het organiseren en beheren van complexe gezondheidszorgdiensten. Onze Executive MBA Healthcare is benoemd door de NHS Leadership Academy.

Ontworpen voor diegenen die hun aandacht willen blijven richten op de zorgsector en tegelijkertijd een brede MBA-opleiding willen ontvangen, ontwikkelt het uw competentie om waarde te genereren, verbetert de effectiviteit van de organisatie en verbetert uw vermogen om met anderen samen te werken om een ​​succesvolle verandering te bereiken.

Samen met modules uit het Executive MBA-programma zullen diegenen die zich richten op gezondheidszorg twee speciaal ontworpen modules uitvoeren. Modules worden geleid door academici wiens onderzoek zich specifiek richt op gezondheidszorgmanagement en deskundigen uit de gezondheidszorgsector uitnodigden.

Dit specialisme wordt ondersteund door het Centre for Health Innovation, Leadership and Learning van de Business School, een toonaangevend centrum voor onderzoek naar management en organisaties in de gezondheidszorg. Het geeft u een algemeen managementperspectief op de functies van een bedrijf en hoe deze kunnen worden geïntegreerd met een snel veranderende omgeving, samen met een up-to-date kennis en inzicht in de activiteiten van een onderneming en de praktische vaardigheden die u nodig hebt om te beheren. hen. Natuurlijk leden van de cursus hebben ten minste vijf jaar managementervaring, terwijl het gemiddelde meer dan 10 jaar is.

Onze Executive MBA-studenten komen uit de hele wereld, waaronder Afrika, Australië, Europa en het Verre Oosten en het Verenigd Koninkrijk. Je studeert samen met deelnemers van private, publieke en non-profitorganisaties, biedt een breed scala aan ervaringen, frisse perspectieven op zakelijke kwesties en uitzonderlijke netwerkmogelijkheden.

Dankzij de ideale locatie van Nottingham en de uitstekende transportverbindingen kunnen managers overal in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland deelnemen.

Omdat we het op prijs stellen dat u uw Executive MBA zorgvuldig moet plannen om aan te sluiten bij uw werk en andere verplichtingen, bieden we maximale flexibiliteit, zodat u uw studies naar uw levensstijl kunt accommoderen. U kunt het hele jaar door kiezen uit verschillende startpunten, het aantal modules dat u per jaar aflegt, aanpassen aan uw verplichtingen, en de kosten spreiden door voor elke module te betalen naarmate u vordert.

'De flexibiliteit om de modules te kiezen die ik wilde doen, of om ze soms uit te stellen, stelde me in staat om mijn studies in te passen in mijn persoonlijke en professionele leven. Als iemand met een veeleisende baan, is de flexibiliteit die Nottingham biedt en de ondersteuning van de docenten en het hele team ongelooflijk belangrijk. '

Adam Brooks, Executive MBA
Healthcare Surgeon and Clinical Director, East Midlands Major Trauma Center, Nottingham University Hospitals NHS Trust

Belangrijkste feiten

Cursus details

Je neemt een reeks kernmodules, ontworpen om je managementkennis en -vaardigheden te verbeteren, en twee gespecialiseerde gezondheidszorgmodules. Optionele modules stellen je in staat je te concentreren op meer specifieke onderwerpen op basis van je interesses en loopbaanvereisten.

Dit programma omvat het werken met cursisten uit verschillende industriële en commerciële achtergronden. Het is erop gericht uw besluitvormingsmogelijkheden te verbeteren en managers van de hoogste kwaliteit te produceren.

Modules worden doorgaans overdag en 's avonds elk jaar aangeboden, met een aantal intensieve opties beschikbaar over een week. De laatste fase van de Executive MBA Healthcare gaat om een individu of een groep in de gezondheidszorg management project met een individueel rapport.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld aan de hand van een combinatie van cursussen en / of een examen van twee uur aan het einde van het betreffende semester.

modules

Eerste fase: managementervaring verbreden

 • Boekhouding en financiën
 • Bedrijfseconomie
 • Mensen begeleiden
 • afzet
 • Operations Management
 • Strategisch management

Fase twee: verdieping van managementervaring

 • Ondernemerschap en creativiteit
 • Duurzame beslissingen en organisaties

Specialist

 • Inbedrijfstelling en serviceherontwerp
 • Ethiek, bestuur en risico

Twee van:

 • Geavanceerd strategisch management: een benadering met meerdere perspectieven
 • Bedrijfsethiek
 • Business Intelligence in de digitale economie
 • Games en strategieën voor het bedrijfsleven
 • Innovatie Management
 • Internationale studiereis
 • Leiderschap en verandermanagement
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Project management
 • Strategische marktrelaties: het opbouwen, beheren en benutten van marktrelaties
 • Durfkapitaal en private equity

Fase drie: je voorbereiden op je toekomstige carrière

 • Healthcare Management Project

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Professionele accreditatie

NHS Leadership Academy

Deze cursus is aangesteld door de alt = "NHS Leadership Academy als onderdeel van het NHS MBA-programma.

Carrièrebestemmingen

Onze MBA biedt een uitstekend platform voor carrièreverbetering, carrièreverandering of ondernemende activiteiten.

Graduate bestemmingen zijn onder andere:

 • management consulting
 • Financiën en accounting
 • personeelszaken
 • marketing / sales
 • informatie Technologie
 • operaties en logistiek

Bedrijven en organisaties die onze afgestudeerden zijn gaan werken voor onder meer Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Rode Kruis en Santander Group.

Postdoctoraal carrière-team

MBA-studenten profiteren van de steun van ons postdoctorale carrière-team, die u zullen helpen om uw carrièremogelijkheden te verkennen en uw toekomstige carrièreplannen te ontwikkelen. Het MBA Persoonlijke en Professionele Ontwikkelingsprogramma combineert loopbaanontwikkeling en ontwikkeling van competenties, aangevuld met individuele loopbaanoverleg en netwerkevenementen.

Door een combinatie van je academische studies en de aangeboden carrièresteun biedt de MBA een uitstekend platform voor carrièreverbetering, carrièreverandering of ondernemende activiteiten.

Inzetbaarheid en gemiddeld beginsalaris

91,1% van de postdoctorale studenten van de Nottingham University Business School die binnen zes maanden na hun afstuderen beschikbaar werk hadden om werk te vinden of verder te studeren. £ 25.000 was het gemiddelde beginsalaris, waarbij het hoogste £ 57.200 was. Dit weerspiegelt de hogere salarissen van onze MBA's die enkele jaren professionele ervaring hebben voordat ze aan hun studie beginnen. *

* Bekende bestemmingen voor fulltime thuisstudenten 2016/17. Salarissen worden berekend op basis van de mediaan van degenen met een volledige baan in het VK.

Toelatingseisen

2: 1 (of internationaal equivalent) in een discipline met relevante professionele kwalificaties die ook in overweging worden genomen; plus vijf jaar full-time management werkervaring

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
24,975
£ 24.975
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan