Overzicht

We bereiden ons voor op de uitdagingen van het organiseren en beheren van complexe gezondheidszorgdiensten. Onze Executive MBA Healthcare is benoemd door de NHS Leadership Academy.

Ontworpen voor diegenen die hun aandacht willen blijven richten op de zorgsector en tegelijkertijd een brede MBA-opleiding willen ontvangen, ontwikkelt het uw competentie om waarde te genereren, verbetert de effectiviteit van de organisatie en verbetert uw vermogen om met anderen samen te werken om een ​​succesvolle verandering te bereiken.

Samen met modules uit het Executive MBA-programma zullen diegenen die zich richten op gezondheidszorg twee speciaal ontworpen modules uitvoeren. Modules worden geleid door academici wiens onderzoek zich specifiek richt op gezondheidszorgmanagement en deskundigen uit de gezondheidszorgsector uitnodigden.

Dit specialisme wordt ondersteund door het Centre for Health Innovation, Leadership and Learning van de Business School, een toonaangevend centrum voor onderzoek naar management en organisaties in de gezondheidszorg. Het geeft u een algemeen managementperspectief op de functies van een bedrijf en hoe deze kunnen worden geïntegreerd met een snel veranderende omgeving, samen met een up-to-date kennis en inzicht in de activiteiten van een onderneming en de praktische vaardigheden die u nodig hebt om te beheren. hen. Natuurlijk leden van de cursus hebben ten minste vijf jaar managementervaring, terwijl het gemiddelde meer dan 10 jaar is.

Onze Executive MBA-studenten komen uit de hele wereld, waaronder Afrika, Australië, Europa en het Verre Oosten en het Verenigd Koninkrijk. Je studeert samen met deelnemers van private, publieke en non-profitorganisaties, biedt een breed scala aan ervaringen, frisse perspectieven op zakelijke kwesties en uitzonderlijke netwerkmogelijkheden.

Dankzij de ideale locatie van Nottingham en de uitstekende transportverbindingen kunnen managers overal in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland deelnemen.

Omdat we het op prijs stellen dat u uw Executive MBA zorgvuldig moet plannen om aan te sluiten bij uw werk en andere verplichtingen, bieden we maximale flexibiliteit, zodat u uw studies naar uw levensstijl kunt accommoderen. U kunt het hele jaar door kiezen uit verschillende startpunten, het aantal modules dat u per jaar aflegt, aanpassen aan uw verplichtingen, en de kosten spreiden door voor elke module te betalen naarmate u vordert.

Meer te weten komen.

Cursus details

Je neemt een reeks kernmodules, ontworpen om je managementkennis en -vaardigheden te verbeteren, en twee gespecialiseerde gezondheidszorgmodules. Optionele modules stellen je in staat je te concentreren op meer specifieke onderwerpen op basis van je interesses en loopbaanvereisten.

Dit programma omvat het werken met cursisten uit verschillende industriële en commerciële achtergronden. Het is erop gericht uw besluitvormingsmogelijkheden te verbeteren en managers van de hoogste kwaliteit te produceren.

Modules worden doorgaans overdag en 's avonds elk jaar aangeboden, met een aantal intensieve opties beschikbaar over een week. De laatste fase van de Executive MBA Healthcare gaat om een individu of een groep in de gezondheidszorg management project met een individueel rapport.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld aan de hand van een combinatie van cursussen en / of een examen van twee uur aan het einde van het betreffende semester.

Toelatingseisen

2: 1 (of internationaal equivalent) in een discipline met relevante professionele kwalificaties die ook in overweging worden genomen; plus vijf jaar full-time management werkervaring

Engelse taalvereisten

IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Careers

Professionele accreditatie

Deze cursus is door de NHS Leadership Academy aangesteld als onderdeel van het NHS MBA-programma.

Carrièrebestemmingen

Onze MBA biedt een uitstekend platform voor carrièreverbetering, carrièreverandering of ondernemende activiteiten.

Graduate bestemmingen zijn onder andere:

  • management consulting
  • Financiën en accounting
  • personeelszaken
  • marketing / sales
  • informatie Technologie
  • operaties en logistiek

Bedrijven en organisaties die onze afgestudeerden zijn gaan werken voor onder meer Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Rode Kruis en Santander Group.

Postdoctoraal carrière-team

MBA-studenten profiteren van de steun van ons postdoctorale carrière-team, die u zullen helpen om uw carrièremogelijkheden te verkennen en uw toekomstige carrièreplannen te ontwikkelen. Het MBA Persoonlijke en Professionele Ontwikkelingsprogramma combineert loopbaanontwikkeling en ontwikkeling van competenties, aangevuld met individuele loopbaanoverleg en netwerkevenementen.

Door een combinatie van je academische studies en de aangeboden carrièresteun biedt de MBA een uitstekend platform voor carrièreverbetering, carrièreverandering of ondernemende activiteiten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Laatst bijgewerkt op February 18, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
2 - 4 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen