Read the Official Description

Onze 12 maanden Executive MBA in Hospitality Administration bouwt voort op eerdere ervaring om studenten te machtigen met een unieke combinatie van verhandelbare vaardigheden voor de horeca.

Dit programma is zeer persoonlijke, en bereidt de deelnemers voor de specifieke mogelijkheden en niche-markten die door de horeca. Het trekt ervaren professionals en beginners, kunstenaars en wetenschappers, denkers en doeners, allemaal gedreven door een gevoel van verwachting en een verlangen naar verandering.

Toelatingsvoorwaarden

Een bachelordiploma
In te schrijven in het programma, moeten studenten hebben verkregen van een erkend bachelordiploma (op elk gebied).

GMAT (Graduate Management Admissions Test)
De GMAT score omvat verbale, kwantitatieve en analytische schrijven secties.

Talen
Onze masteropleiding wordt alleen geleverd in het Engels en een uitstekende beheersing van de taal is expected.The volgende minimale scores zijn vereist:

  • TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal), iBT internet-gebaseerde test: minimum score 100. De EHL-TOEFL Meldcode, op het moment dat u de test te worden vermeld, is 9090-02.
  • IELTS (Internationaal Engels Language Testing System) Academische Module: minimale totale band 7.

Let op: Als je hebt gewerkt of gestudeerd, en hebben een goede kennis van zaken van het Engels kunt u vrijgesteld van het verstrekken van een Engels test. U bent niet verplicht om een ​​andere taal vloeiend spreken.

Werkervaring
Minimaal twee jaar van permanente professionele ervaring op toezichthoudend niveau / met verantwoordelijkheden nodig is om het Master programma in te voeren. Werkervaring kan worden uit elke branche, niet per se gastvrijheid.

Minimum leeftijd
De gemiddelde leeftijd van onze masterstudenten is 30 jaar, minimaal 25 bij de start van het programma.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Einddatum