Executive MBA in internationale bedrijven in de infrastructuursector

Structuralia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA in internationale bedrijven in de infrastructuursector

Structuralia

Als u te identificeren met een van deze gevallen, dit is uw programma!

 1. U wilt naar uw sector te bevorderen en professioneel te ontwikkelen in uw huidige prestaties.
 2. Ik wil graag naar een afdeling in uw huidige bedrijf of een bedrijf binnen uw branche en beroep te richten.
 3. Je hebt de illusie om te ondernemen en te voldoen aan de uitdaging van het maken van uw bedrijf of een initiatief op hun eigen.
 4. U wilt om te specialiseren in business management op het gebied van infrastructuur.
 5. Je denkt over de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in Latijns-Amerika of Spanje en je kon van ervaringen met andere professionals zoals u in een kosmopolitische stad als Madrid te delen.

Het proces van globalisering die op dit moment is de productie van leads, alle professionals in het algemeen en de industrieel ingenieurs met name de noodzaak om open te staan ​​geografische mobiliteit zijn, afhankelijk van de kansen die zich kunnen voordoen in andere landen.

In de internationale markt moeten we het belang van de projecten in de infrastructuur, energie en industrie, benadrukken gevolg van de noodzaak voor de landen van duurzaamheid.

Dit soort project vereist dat we voorbereid zijn voor:

 • Managen van complexe projecten efficiënt en effectief.
 • De uitvoering van de strategieën van internationalisering en diversificatie.
 • Het integreren van duurzaamheid factor in de bedrijfsstrategie.
 • Geregisseerd werkteams ontwikkelen management vaardigheden en technieken van human resource management.
 • Lijn de huidige behoeften van bedrijven in project management met de leer van de "best practices" markt.

International MBA levert de expertise die nodig is om deze taken uit te voeren en is in staat om de beste professionals vormen dergelijke projecten succesvol beheren.

Introductie

De Executive MBA in bedrijven in de bouwsector is geworden, na zeventien edities, zowel in Madrid en Barcelona, ​​een referentie in de sector als een trainingsprogramma op business management in Spanje en Latijns-Amerika geleerd.

Sinds 2010, toen de internationale versie werd gelanceerd, ze deelnemen studenten van achttien Latijns-Amerikaanse landen, met de steun en medewerking van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS).

De huidige situatie van de bouwsector wereldwijd en de noodzaak om de internationalisering van bedrijven te bevorderen is de reden voor het presenteren van deze internationale programma met name gericht op professionals uit zowel Europese als Amerikaanse Spaanstalige continent.

Algemene informatie

 • residentiële fase:
  De residentiële fase van het Master vindt plaats in Madrid.
 • kwalificatie:
  Deelnemers die alle vakken passeren en met succes te verdedigen hun project zal de titel te verkrijgen "Executive MBA in International Business Sector Bouw." Uitgegeven door EOI School of Industrial Organization (EOI dezelfde studie) en Structuralia.
 • Prijs:
  De totale prijs van de Meester academische bedroeg $ 22.650.
 • Beurzen en kortingen
  Beurzen OAS (Organisatie van Amerikaanse Staten):
  Gericht op studenten die aan de toelatingseisen voldoen aangeduid met nationaliteit en / of permanent legaal verblijf in een van de lidstaten van de OAS (het grootste deel van het continent).
  Beperkt aantal beurzen zullen worden toegekend maalt voor studenten die voldoen aan de eisen.
  Verzoekt informatie over de voorwaarden van de steun.
 • 10 dagen in Madrid

Aan wie het is gericht

Professionals en managers met een universitaire opleiding met minimaal vijf jaar ervaring in verantwoordelijke posities die willen om hun kennis met een solide business training uit te breiden.

De master wordt onderwezen voornamelijk online formulier met contactgegevens klassen door middel van videoconferencing, werken in groepen, discussieforums ... De training wordt afgesloten met een periode gezicht elf dagen in Madrid. Deze methodologie kunnen deelnemers hun opleiding te combineren met hun persoonlijke en professionele activiteit.

Het programma is bedoeld voor leidinggevenden met professionele ervaring van ten minste vijf jaar en met technische universitaire graad of hoger die willen naar voren te komen in zijn carrière.

Het formaat van het programma zelf trekt een sterk geïnternationaliseerde beroepsprofiel van de geest van samenwerking en enthousiast om dieper en direct de eigenaardigheden van de internationale markt te leren kennen. Van verschillende nationaliteiten, opleiding en carrière hebben met elkaar gemeen de opwinding, de diversiteit en rijkdom die samenwerking en zakelijk succes buiten onze grenzen mogelijk maakt.

Vraag ons naar andere MBA's van belang als je ervaring minder dan 3 jaar is.

Programma

Academic Program Executive MBA in International Business Sector Infrastructuur is opgebouwd uit drie belangrijke training gebieden, elk met name gericht op de nieuwe uitdagingen van de internationalisering van de sector.

 • De eerste richt zich op de strategische focus van het bedrijf. Studenten leren de verschillende instrumenten van strategische analyse en analyseren van zowel de huidige situatie van de sector, zoals die in de toekomst verwacht, zodat het in staat is om een ​​aantal mogelijke strategieën voor te stellen om het gezicht te pakken deze onzekere omgeving.
 • De tweede biedt studenten met een nieuwe globale visie van het management van bedrijven in de bouwsector, zodat in hun vakgebied in staat is om een bijdrage te leveren om te voldoen aan de behoeften en wensen van de samenleving met een nieuwe aanpak, niet alleen efficiënter en winstgevender, maar ook duurzaam en meer bewust van onze behoeften en onze verantwoordelijkheden.
 • Tenslotte is de derde oefenterrein beheer richt zich op de bouw. Het zijn juist deze disciplines die op dit moment in ontwikkeling die aanleiding geven tot nieuwe vormen van beheer en de financiering van meer complexe, maar effectiever. Omdat de verschillende vormen van structured finance geïntegreerd beheer van grote turn-key projecten, nieuwe benaderingen van de internationale handel management, contract management en administratie, etc ...

Het programma heeft een totaal van 650 uur. op de volgende modules:

Strategisch Management in de Enterprise Sector Infrastructuur

 • strategische richting
 • Internationalisering: A Need
 • Diversificatie: barsten risico's
 • Innovatie in de oprichting en ontwikkeling van het bedrijfsleven
 • Duurzaamheid: New Business Opportunities

Beheer Bedrijven in de infrastructuursector

 • managementvaardigheden
 • financieel beheer
 • belasting
 • Human Resources
 • afzet
 • Het regelgevingskader en juridisch advies
 • De sociale omgeving
 • project management

Het bedrijf van de infrastructuur sector van een bedrijf

 • commerciële business management
 • International bedrijfsvoering
 • contractbeheer
 • Aankopen en onderaanneming
 • projectfinanciering

DOELSTELLINGEN

De belangrijkste doelstelling van dit programma is om managers te trainen met een strategische visie in het beheer van bedrijven in de infrastructuursector, hen te voorzien van een overzicht van het bedrijf en de kennis, gereedschappen en management vaardigheden die nodig zijn om het management met succes te ontwikkelen.

Deze nieuwe editie van de Executive MBA is opnieuw ontworpen om de opleidingsbehoeften gepresenteerd door grote en middelgrote ondernemingen te voldoen in de sector infrastructuur in Europa en Amerika dat de huidige economische situatie gegeven, hebben de strategieën van internationalisering en diversificatie geïmplementeerd. Sector bedrijven moeten nu in staat zijn niet alleen voor civieltechnische projecten of gebouw te ontwikkelen in hun eigen land, maar ze eisen de uitdaging van finance, co-financiering, beheert, onderhoudt en beheert een aantal infrastructurele projecten en diensten publiek in andere landen.

Daarbij komt nog de noodzaak om de duurzaamheid factor op te nemen in de bedrijfsstrategie van het maken van duurzaam bouwen en voldoen aan de behoeften van het heden zonder afbreuk te doen aan middelen voor toekomstige generaties.

Maar we zien ook de duurzaamheid factor als een kans om deel te nemen aan toekomstige zakelijke en de integratie van innovatie als belangrijke zakelijke factor, en zakelijke groei.

Om deze uitdagingen aan te pakken is het noodzakelijk om de organisatie aan te passen aan de nieuwe strategie, en het is daarom noodzakelijk om enige ervaring ingenieurs hebben, maar goed opgeleid in het beheer van bedrijven. De uitdaging wordt bemoeilijkt door de noodzaak om nieuwe apparatuur te introduceren in landen die inzetten door zowel commerciële structuren en operationele ondersteuning (juridisch advies, inkoop, human resources, etc ...).

Het is duidelijk dat een adequate opleiding in strategisch beheer van de internationalisering en diversificatie zal het meest effectieve instrument om deze nieuwe uitdagingen aan te.

gecertificeerde

Studenten die met succes de cursus ontvangt de titel van "Executive MBA in International Business Sector Construction", uitgegeven door EOI School of Industrial Organization (EOI dezelfde studie) en Structuralia.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
650 uur
Voltijd
Price
Prijs
22,650 USD
Locations
Spanje - Alcobendas, Madrid
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Spanje - Alcobendas, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan