Executive MBA in internationale energiebedrijven

Structuralia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive MBA in internationale energiebedrijven

Structuralia

Als u te identificeren met een van deze gevallen, dit is uw programma!

 1. U wilt naar uw sector te bevorderen en professioneel te ontwikkelen in uw huidige prestaties
 2. Ik wil graag naar een afdeling in uw huidige bedrijf of een bedrijf binnen uw branche en beroep te richten
 3. Je hebt de illusie om te ondernemen en te voldoen aan de uitdaging van het maken van uw bedrijf of een initiatief op hun eigen
 4. U wilt om te specialiseren in business management in de energiesector
 5. Je denkt over de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in Latijns-Amerika of Spanje en je kon van ervaringen met andere professionals zoals u deelt in een kosmopolitische stad als Madrid

Het proces van globalisering die op dit moment is de productie van leads, alle professionals in het algemeen en de industrieel ingenieurs met name de noodzaak om open te staan ​​geografische mobiliteit zijn, afhankelijk van de kansen die zich kunnen voordoen in andere landen.

In de internationale markt moeten we het belang van de projecten in de infrastructuur, energie en industrie, benadrukken gevolg van de noodzaak voor de landen van duurzaamheid.

Dit soort project vereist dat we voorbereid zijn voor:

 • Managen van complexe projecten efficiënt en effectief.
 • De uitvoering van de strategieën van internationalisering en diversificatie.
 • Het integreren van duurzaamheid factor in de bedrijfsstrategie.
 • Geregisseerd werkteams ontwikkelen management vaardigheden en technieken van human resource management.
 • Lijn de huidige behoeften van bedrijven in project management met de leer van de "best practices" markt.

International MBA levert de expertise die nodig is om deze taken uit te voeren en is in staat om de beste professionals vormen dergelijke projecten succesvol beheren.

Introductie

De energiebedrijven moet in staat zijn om de uitdaging van finance, co-financiering te voldoen, exploiteren, onderhouden en beheren van winstgevende energie-infrastructuur, rekening houdend met de beperkingen die inherent zijn aan het veranderen van sociale, economische en regelgevende omgevingen die met name invloed op deze sector.

Daarbij komt nog de noodzaak om de duurzaamheid factor op te nemen in de bedrijfsstrategie en maatschappelijke betrokkenheid.

Maar, natuurlijk, zie de duurzaamheid factor als een kans om deel te nemen aan toekomstige activiteiten, het opnemen van innovatie als een belangrijke zakelijke factor, en zakelijke groei.

Om deze uitdagingen aan te pakken is het noodzakelijk om de organisatie aan te passen aan de nieuwe strategie, en daarom is het noodzakelijk om een ​​aantal ervaren ingenieurs hebben, maar goed opgeleid in het beheer van bedrijven. De uitdaging wordt bemoeilijkt door de noodzaak om nieuwe menselijke teams in de landen die je inzet zowel commerciële structuren en operationele ondersteuning (juridisch advies, inkoop, human resources, etc ...) uit te voeren.

Het is duidelijk dat een adequate beroepsopleiding in strategisch beheer van internationalisering en diversificatie van de meest effectieve manier om deze nieuwe uitdagingen hulpmiddel te voldoen.

Aan wie het is gericht

Professionals en managers met een universitair diploma met minimaal vijf jaar ervaring in verantwoordelijke posities die willen hun kennismanagement te breiden met een solide business training gespecialiseerd in de energiesector.

Programma

Academic Program Executive MBA in International energiebedrijven is gestructureerd in drie hoofdgebieden oefenterreinen, elk gericht vooral op de nieuwe strategische uitdagingen van de internationalisering van de sector.

Het eerste deel gaat over de strategische focus van het bedrijf. Studenten leren de verschillende instrumenten van strategische analyse en zowel de huidige situatie van de wereldwijde energiesector, zoals die in de toekomst overwogen te verdiepen, zodat zij in staat is om een ​​aantal mogelijke strategieën voor te stellen om het gezicht te pakken deze onzekere omgeving.

Het tweede blok, management bedrijven in de energiesector, biedt studenten een overzicht van het bestuur van de vennootschap, het aanpakken van multidisciplinaire kwesties zoals financieel beheer, belastingen, human resources management, marketing, regelgevend kader, etc ... de professional die streven naar senior management posities moet niet alleen het technisch procedures van uw bedrijf te bereiken, maar u veronderstelt ook kennis van juridische, financiële zaken en de beheersing van de verschillende management vaardigheden zoals het vermogen onderhandelen of time management

Ten slotte is het derde deel richt zich op de bedrijfsvoering van de energiesector, die ondergaat een belangrijke evolutie transformatieprocessen op zoek naar internationalisering, diversificatie, meer efficiëntie en lagere kosten structuur, een grotere financiële armslag om te gaan met investeringen in nieuwe energie-infrastructuur ontwikkeling van een nieuwe generatie technologieën, prospectie en de winning, etc ...

Dienstregeling

Het programma (650 uur) begint 2014/10/22, 2015/07/27 en eindigt op de volgende samenstelling:

 • Online: Van 2014/10/29 tot 27/07/2015
 • Presencial: Van 23/02/2015 tot 2015/05/03
 • Final Project: Van 27/07/2015 tot 20/11/2015
 • plaats
 • De residentiële fase van het Master vindt plaats in Madrid

1. Strategisch Management in de Enterprise Energy Sector

 • strategische richting.
 • Internationalisering. Een noodzaak.
 • Modellen van energiesystemen.
 • Diversificatie van de energiebedrijven.
 • duurzame energie modellen.

2. Business Management

 • Management Skills.
 • Financieel beheer.
 • belasting
 • Human Resources.
 • Marketing.
 • juridisch advies
 • De sociale omgeving.
 • Project management.

3. Zakelijke Energy Sector

 • De Oil & Gas business.
 • Zakelijke opwekking, transmissie en distributie van elektriciteit.
 • Renewable Energy
 • commerciële beheer van bedrijven in de energiesector. Olie, aardgas en elektriciteit.
 • De energie-infrastructuur ontwikkeling.
 • financiering van energie-infrastructuur

De klas fase omvat bedrijfsbezoeken, workshops, conferenties en rondetafelgesprekken.

DOELSTELLINGEN

De belangrijkste doelstelling van dit programma is om managers te trainen met een strategische visie in het beheer van energiebedrijven, hen te voorzien van een overzicht van het bedrijf en de kennis, gereedschappen en management vaardigheden die nodig zijn om het management met succes te ontwikkelen.

Deze nieuwe editie van de Executive MBA is opnieuw ontworpen, aan de ene kant, aan de opleidingsbehoeften die door internationale bedrijven die, in het huidige economische klimaat, hebben de strategieën van internationalisering en diversificatie geïmplementeerd voldoen.

Aan de andere kant is aangepast aan de energiesector, een sector die snelle verandering en transformatie ondergaat in de Westerse economische kader en zich moeten aanpassen aan nieuwe omstandigheden opgelegd door de beperking van energiebronnen en nieuwe regelgevende omgevingen en internationalisering markt.

gecertificeerde

Studenten die met succes de cursus ontvangt de titel van "International Executive MBA in Energy Sector Enterprises" uitgegeven door EOI School of Industrial Organization (EOI dezelfde studie) en Structuralia

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
650 uur
Voltijd
Price
Prijs
22,650 USD
Locations
Spanje - Alcobendas, Madrid
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Spanje - Alcobendas, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan